Arama sonuçlarınız

1. X

C# Ders 1

kardeşim anlatım güzel de başta programı tanıtsan sonra değişken nedir falan filan bunları anlatsan bence daha akılda kalıcı ve verimli olur.. saygılar, iyi çalışmalar
  2. X

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

böyle bi sorun var uygulama yükleyemiyorum. nasıl düzeltebilirim? https://drive.google.com/open?id=0ByD-JyAfY4bgR0ljNW56emdBdUE
  3. X

Lollipop derken ??????? O_o
  4. X

son uygulamalar kısmındaki küçük uygulamaları nasıl kaldırabilirim? ve bildirim ışığı özelliğini LG nin uygulaması haricinde nasıl açabilirim?
  5. X

[5.10.29]MIUI V7 GM Discovery Full & OTA

arkadaşlar normal kullanımda (face,twitter,instagram falan) şarj bir gün sabahtan akşama kadar dayanıyor mu miuide?
  6. X

Art modunda çalışan (klavye yardım)

swiftkeyi art da çalıştırmanın yolu yok mu?
  7. X

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible bu güncelleme general mobile tarafından DA yayınlandı mı?
  8. X

[PORT+EDIT]LolliXperia Rom By Incredible™

bildirim ışığı var mı???
  9. X

twitter bildirim sorunu!!

eyvallah kardeşim sağol. dediklerini yaptım oldu sonunda :)
  10. X

Ya kusura bakmayın pek anlamıyorum bunlardan ama kısaca yazarsan yapabilirim. Romtoolbox u indirdim. Twitter.apk normalde nerde? Eğer nerde olduğunu yazabilirsen system/app klasörüne taşıyabilirim
  11. X

sistem uygulaması yap derken?
  12. X

kk pro edit
  13. X

Arkadaşlar twitterdan hiç bi şekilde bildirim gelmiyor bütün ayarlara baktım senkronizasyon falan açık ama yine de gelmiyor.. eski sürüm yüklemeyi denedim ama yine gelmedi..lütfen yardımcı olun
  14. X

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] bildirim ışığı olan sorunsuz saf AOSP rom hangileri var acaba?
  15. X

[4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v5.0

RE: [4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v4.0 arkadaşlar v3te fixi kurduğu halde hata alanlar: bende v2 vardı en son onun üstüne v3 onun üstüne de v4 onun üstüne de fixi kurdum şuan bi sorun yok [hr] edit: hızlı ayarlardaki yazı rengi koyu olsaydı daha iyi olurdu sanki ;)
  16. X

[4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v5.0

RE: [4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v3.0 keyguard için fix kurdum ama hala devam ediyor?
  17. X

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

bu romla aynı özelliklere sahip ama görsel olarak saf aosp olan bir rom var mı acaba?
  18. X

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery PCden ne medya cihazı olarak ne de usb bellek olarak dosya aktarımı yapamıyorum lütfen yardım edin. Acilll! :(
  19. X

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery la dayanamadım indirdim yeni miui kurmuştum :)