Arama sonuçlarınız

1. bigbang

GM 5+ Nougat Sorunsuz Root[7.1.1 Dahil]

7.1.1 de geçici twrp ile denedim ben hiç bi sıkıntı yok
  2. bigbang

GM5+ Stock Grey Tema

Peki eski orjinal haline geri getirmek istersek nasıl yapmamız gerekiyor @Ezio ?
  3. bigbang

[MM] Xposed v87 for GM 5 Plus

Nougat 7.1.1. stock romla herhangi bir uyumsuzluk çıkar mı? Yoksa düzgün çalışıyor mu?
  4. bigbang

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Teşekkürler cevabın için. :emoji_blush:
  5. bigbang

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Çok teşekkür ederim emeğiniz için.Geçici twrp ile rootladığım telefonumu bu şekilde güncelledim sonra tekrar root yaptım. Hem veri kaybım olmadı hemde çok güzel oldu. Teşekkürler. arkadaşlar 7.1.1 sonrası arama yaptıgınızda telefon araam boyunca kendini sessize alıyor mu? hani o status bardaki...
  6. bigbang

Geçici TWRP ile Root ve Güncelleme

Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gün önce GM5 plus'ıma TWRP kuramadım ve geçici TWRP ile boot edip rootladım telefonumu. Şu an telefonum rootlu ama recovery TWRP değil stock recovery. Bugün Nougat 7.1 dağıtımı başladı ya ben bu güncellemeyi kurabilir miyim? TWRP yüklü olmadığı için sorun çıkarmaz...
  7. bigbang

Çok teşekkür ederim alakan için. Arkadaşlar TWRP ile bu root dosyasını flashlarken signature verification hatası alıyorum. neden olabilir acaba? Arkadaşlar geçici twrp ile hallettim. Rootladım telefonu. Teşekkürler.
  8. bigbang

Mükemmel Windows Skin Pack

IOBit uninstaller diye bi program onun force uninstall diye bir seçeneği var. İşini görür.
  9. bigbang

Bide son bir soru. şimdi ben ocak güncellemesinide yükledim. Uyum sorunu çıkar mı
  10. bigbang

GM5 plus dual simde de sorunsuz çalışıyor mu arkadaşlar. Bir de mesela rootladıktan sonra OTA ile güncelleme gelirse yüklediğimzide sorun oluyor mu?
  11. bigbang

İnternet Hizini Limitlendirme Hakkinda

Modem üzrinde QOS diye bir seçenek var oradan yapabilrisin telefonunun MAC adresini girerek. Evde WİFİ kullanan veya kablo ile bağlanan tüm cihazlara bu şekilde hız ataması yapabilrisin. Hatta engelleyebilrisin bile istediklerini.
  12. bigbang

XOSP Xperia Custom ROM for GM 5 Plus

Son bir sorum olacak. TWRP'yi official mı yoksa unofficial mı kuracağız?
  13. bigbang

Çok teşekkürler cevabın için.
  14. bigbang

Bu vendor ve Modem numaraları aynı ise o dosyaları kurmamız yine de gerekiyor mu? Telefonda Stock roma ait tüm güncellemeler yüklü şu an.
  15. bigbang

Dosya silinmiş arkadaşlar maalesef.
  16. bigbang

Arkadaşlar iyi akşamlar. Pil performansı ile ilgili deneyenler yorum yazabilirlerse sevinirim. Teşekkürler.
  17. bigbang

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Buda benden olsun dedim  :)  GM5 PLUS DUAL Stock Rom TSF Launcher İkon Simge Seti
  18. bigbang

GM5 Plus Ses Jack Sorunu

Cvp: GM5 Plus Ses Jack Sorunu Arakdaşlar sorunun neden olduğunu buldum. Kullandığım kulaklık CTIA imiş. OMTP jack olan başka bir kulaklık buldum ve onla deneme şansım oldu sorun kalmadı. Hepinize alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.
  19. bigbang

GM5 Plus Ses Jack Sorunu

Cvp: GM5 Plus Ses Jack Sorunu Şu anda JBL kulaklıkla da deniyorum maalesef onda da yapıyor. Acaba bu farklı jack türletiyle alakalı olan bir konu mu?
  20. bigbang

GM5 Plus Ses Jack Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var; GM Plus ile gelen kulaklık bozuldu bende yeni bir kulaklık aldım. Ancak sorun şu ki. Galiba kulaklık girişinde bir sorun var. Müzik dinlerken, özellikle hareket halindeysem müziği kafasına göre durduruyor, başka şarkıya geçiyor ya da Google Asistan'ı...