Arama sonuçlarınız

1. K

[CWM -STOCK] 4GB v6375

Konu ilk acildiginda bende kurup denemiştim ROM sorunsuz
  2. K

[OTA-STOCK][CWM][KK] V8094-4GB

Dosya yöneticisi ve tarayıcı yok onlar önemli değilde Wi-Fi de sorun çıktı bende Wi-Fi bağlandığı halde int.girmiyor (ne google play nede tarayicida)farklı zamanlarda romu birkaç kere kurup demedim her defasinda sonuç ayni sirf tema ve gorsellik acisindan begendigim icin kullanacaktim fakat bu...
  3. K

GMD 2 Mini Stock FM Radyo [ROOT]

Bir Arkadaşim bu telefonu ilk aldiginda telefona bizim stock romdaki optimizeyi ve KitKat için verilmis FM radyoyu normal olarak kurdum ve sorunsuz calisti arkadaş halada kullaniyor
  4. K

[ANLATIM] Ayarlara Viper4FX Ekleme

Emegine saglik cok faydali bilgiler paylasmissin
  5. K

[PORT][OS] Freeme OS

Teşekkürler @wes son çare onu deneyecegim forumda verilen hemen hemen her romu yükledim boyle sorunla karsilasmamistim Tesekkurler
  6. K

[PORT][OS] Freeme OS

Mesajda belirttim REPARTITION yaptım zaten ama açılmadı maalesef [hr] Cevap için teşekkürler @se®dar 34 fakat onu özellikle yaptım ama olmadı nedense acaba s5 romdan geçtim diyemi oldu diye düşündüm gitgat kurup ondan geçiş yaptım yine olmadı daha önce miui ROM kurdum onda sorun olmamıştı...
  7. K

[PORT][OS] Freeme OS

İyi aksamlar arkadaslar tel.4gb ilk once REPARTITION ile 2gb data yaptım sonra s5 ten bu roma geçiş yaptim fixi kurdum fakat açılış logosunda kalıyor 20dk bekledim acilmadi gitgat kurdum ondan gecis yaptim yine acilmadi açılista kalan romlar için verilen fix le demedim yine açılmadı ben mi...
  8. K

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

https://yadi.sk/d/Eevi7Rr6fr9tq Asus un flashlight dosyasi cok kullanisli tavsiye ederim @kalopsia
  9. K

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

4 gb icin uyumlu ve gg tan gecebilirsin ben 3 gundur kullaniyorum gg tan gectim sikinti yok✅
  10. K

Piranha iQ+ Plus FM Radyo APK - İnternetsiz Radyo

Bizim radyonun aynisi bu :-D
  11. K

CWM Yükleme Paketi Oluşturma updater-Scprit Kodları

Eline emeğine sağlık isimize cok yarayacak faydalı bilgiler paylasmissin
  12. K

[PORT][Slim] ExtraSlimKAT by SmiLeToLiFe

Emeğine sağlık basın sağolsun bu arada
  13. K

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] @holigann5454 Gg ultimate tavsiye ederim 10 numara rom
  14. K

[Edit][ART]Rowell Rom

Eline sağlık hoş gorunuyor
  15. K

[Boot Animation] Blue Helix

Tesekkurler emeğine saglik
  16. K

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

ROM çok stabil 3aydir kullanıyorum oyunlar çok akıcı şarj çok iyi donma kasma takılma yok Wi-Fi ve mobil çekim sorunsuz RAM kullanımı %40-%50 arası değişiyor bende tabi bu sizin kulllandiginiz uygulamalara gore değişir tavsiye ederim Sim ikisi de çalışıyor Bildirim ışıkları sorunsuz
  17. K

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Stok cwm olmayacak galip önce custom cwm yukleyeceksin cwm rengi turuncu değil mavi olacak
  18. K

samsung tarzı radyo apk?

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu? @SE®DAR 34 @Orochi™ @MadloveR @Trid @cyber71khan @Dr.Razor™ @erencan @bugra33 @asderdd
  19. K

Teşekkürler orochi tek dokunusla olsaydı da iyiydi ama böylede is görüyor sallamaya devam :-)
  20. K

Selam arkadaslar orochi bir sorum olacak ben son kullanilan uygulamaları sonlandırmak icin jb romdaki GN_one_clean.apk yi buna kurdum rami temizliyor fakat uygulamaları kapatmiyor gecen gün jite kat kurup demedim onda güzel calisiyor sanirim onun taban rom farkli.bu ROM da onu kullanmak için ne...