Arama sonuçlarınız

1. B

[DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.10.13 For GM Discovery

xposed ile alakalı birşeyler oluyor onu kesin olarak söyleyebilirim. loglara bakabilirsem daha ayrıntılı yazacağım. XInsta + Smart Network ve PBMC Key Controller kurulu xposed modülleri olarak.
  2. B

[DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.10.13 For GM Discovery

kesinlikle stabil değil. 6.9.29 dan buna geçtiğimden beri belirsiz bir zamanda sürekli çıkan ve hiç gitmeyen systemui durduruldu hatasını nasıl çözeceğiz. hatayı verdikten sonra hiçbirşey yapılamıyor. formatlayıp önceki sürümü geçmek gerekiyor.
  3. B

IMEI Silindi

jb için flash tool var mı ki ? flashlıyayım 10 kere..
  4. B

IMEI Silindi

Hiçbiri işe yaramadı. Maui 3g de başlamıyor maalesef. Stock flashladım yine olmadı. Xposed modülü ile atınca MTK droid tools IMEI yi görmesine karşın yine SIM kartı görmüyor.
  5. B

IMEI Silindi

İşe yaramıyor. Acil arama bile yapılamıyor ço enteresan... ( Komut gönderilemedi gibi bir hata veriyor )
  6. B

IMEI Silindi

Aynı durumdan bende muzdaribim yukarıdakilerin hiçbiri bir işe yaramadı. Durduk yere zaten sim kart yok demeye başladı benimki. Yani ne ROM atarken oldu nede onun gibi birşey.. Sadece miui kurmuştum ve kurduğumda imei göstermiyordu(sanırım). Yukarıdaki yöntemlere ek olarak IMEI SW writer denedim...
  7. B

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

MIUI geçtiğimden beri Leki kullanmıyorum ama sıkıntılarını şöyle çözebilirsin. 1 - Rom rootlu geliyordu diye hatırlıyorum. SU yu yeniden kurabilir veya güncelleyebilirsin. 2 - Xposed Modulu olan Flat Style Bar Indıcators kurarak padding değerleriyle oynayabilirsin. 3 - Bir toggle...
  8. B

F@tih okulu bastı!!

Öğrencilere dağıtılan tabletler hibe, öğretmenlere verilenler ise zimmetleniyor diye biliyorum. Haliyle öğrenciyseniz size hibe edilmiş bir aleti rootladınız diye kimse size birşey diyemez. En fazla elinizden almaya çalışırlar ki oda "trajikomik" olacaktır.
  9. B

MİUİ [V7.1.2.0] [STABLE] (SORUNSUZ SON SÜRÜM)

Dolby Atmos kurdum. Bu Dirac denen neyse ona ihtiyaç var mıdır ki ?
  10. B

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

Cvp: RE: [Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Ne kadar rom kurduysam, orjinal rom da dahil bu var. (4.2 Romlarda hariç. ) Telefon uyku modundayken arama geldiğinde ekran hemen uyanmıyor maalesef.
  11. B

Leki'den sonra en uzun süreli kullandığım Rom. Ama şu genel aramalarda ekranın geç uyanmasına bir çözüm yokmu a dostlar ?
  12. B

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Bu dialerın gelen aramalarda normal çalışmasının bir yolu yokmudur ? Gerçekten çok sinir bozucu.
  13. B

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Bende birkaç kere android.media.process hatasını gördüm. Lakin geçip gidiyor. Şu aralar tek derdim gelen aramalarda ekranın gerçekten çok geç açılması ( yaklaşık 10 sn. ) ki sanırım buna bir çare mevcut değil ?
  14. B

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Açıkcası daha önce de yazmıştım. Bu tip içinde emek içeren çalışmalarda dosya bütünlüğü kontrolu için checksum ( sha1, MD5, CRC32 ) bilgileri paylaşılsa oldukça iyi olacaktır. Edit : Snapchati denemedim bilmem ama periscope da ne...
  15. B

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Sizde bir sıkıntı olmalı, yoksa bende bazı şeyleri değiştireceğim diye içine edip 3 4 kere kurdum romu. Tabi ilk fix'siz versiyonunu. Gerçi birşeyin de değişeceğini sanmıyorum.
  16. B

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Galeri sorunu yaşayanlara xperia Album kurmalarınıı tavsiye ediyorum. Kurduğum her roma istisnasız kurarım.
  17. B

Super AppLock 2.0

Actually I wouldnt believe that this kinda apps can really protect well coz of android's running apps mechanism. Also It'll uninstall easily. Btw the app needs a better translation..