Arama sonuçlarınız

1. T

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® Kapasitif tuşlar ağır basmıuor hocam ana ekrandaysanız son uygulamalara girerken launcherin menüsüde açılıuor yani. Ben beğendim zevkle kullanıyorum. Bildirim paneli zor geliyor bende onu anlamadım işte. Kolay gelsin çeviri...
  2. T

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® Xdadaki dolby atmos universali flashladim çalışıyor. Bir çok yerde türkçe eksiklikler var creative hocam yaparız demiş ben bir daha o topa girmiyorum. -Kameradan galeriye geçiş sorunu var kendi kamera uygulamasında -Kapalıyken...
  3. T

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® Dolby atmoş hata veriyor açılmıyor :( tam türkçe olsa harika olur ilk defa bir os romu beğendim. Farklı bir havası. Dolby atmos için cevap bekliyorum hocam. Emeğinize sağlık.
  4. T

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Hovam ses ve performans fatkımı ben kullandıgım klavyeden bile anlıyorum.. Bu sistem taban alınatak bi aosp gelse cok iyi olurdu
  5. T

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Aosp gelmez mi hocam?
  6. T

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Ses sorunu vs bunlar cil güncellemelrrdi millet bizim gibi custom kullanmıyor nelrr cektiler Allah bilir rezillik. Daha alfabye gore uygulama sıralamıyorsun
  7. T

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible Root sorunu yaşadım @"Orochi™" hocanın bi ara verdiği KK root fix ise yaramadı.
  8. T

2 mini te gecmelimiyim?

D1 sahibi benim zaten d2 bir şekilde elime geçti kullanmazsam kardeşime vericem galiba D2mini dokunmatigi bile uyduruk geldi ya nebileyim.
  9. T

2 mini te gecmelimiyim?

Mrb arkadaşlar elimde şuan 2 mini cihaz var. Bununla mi devam etsem yoksa discovery1 le devam mi etsem çok kararsizim. Sizce 2mini  lollipop tr ye gelecekmidir?  Yada stabil cm çıkar mi? Kısa zamanda cevap bekliyorum yoksa telefonu başkasına vermek durumundayim. edit beyler valla hiç içim...
  10. T

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

Dönüp dolaşıp tekrar kurduğum rom tel sorun galeride düzenle deyince hata veriyor. Onuda zaten apkyı değiştirp halledbiliyoruz. Kaldıki quickpic kurup galeri apksını zaten direk siliyorum. Google ın snapseed uygulamasını deneyin derim. Bu romun kadar saf temix stabil rom yok gg var birde. Bunu...
  11. T

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Bu romda bemde sıkca vaşıma gelen birşey storeda oturum açma sorunu. Benim v3 de beklentim var olan sorunlatın halledilip verilmesi bir şey eklenmemesiydi.
  12. T

Gionee güncelleme8147

4gb için bekliyorum :( yok mu el atabikecek kimse
  13. T

GM AKILLI KONTROL UYGULAMASI

İndirelim bi köşede dursun :) teşekkürler
  14. T

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Dolby kurabilen varmı? Ne yapmak gerrkiyor?
  15. T

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe 5.8.27 full rom mu boyutu bir rom kadar? yoksa ilk önce eski sürümü kurmamız gerekiyormu?
  16. T

youtubdan sadece mp3 dinlemek ?

Viral lite var bunun için. Storedan kaşltıysa nettrn apksını bul
  17. T

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM V3 sürüm notları neler olacak??
  18. T

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Buydu hocam hallolur tabi bu rom kk efsoların olabilir. 3 ü de koyu olsun :) system uide bildirimlerde renk sorunu var bide kimi uygulamalarda kolay gelsin :) biraz fazla oluyorum bu ara :))
  19. T

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM
  20. T

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hocam oldu olacak tam olsun :) benimki biraz hastalık gibi bişi gözüme çarptımı hevesim kaçıyor