Arama sonuçlarınız

1. T

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

Bu son uygulamalardaki onizleme buyukluklerine hala bir fix gelmedimi kiracaktim fakat bi drgisiklik yok galiba.birde dialerde resim kalitesi sorunu vardi.
  2. T

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

My ss http://hizliresim.com/JYb9k5
  3. T

[4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V3

RE: [4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V2.5 Gmrsel hatalar çok fazla saatdi kişilerdi vs.
  4. T

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Batarya performansı hiç hoşuma gitmedi. Ama performans iyi kaydormalarda falan. Emeğine sağlık
  5. T

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Viper kurdum walkman acınca ses efektleri duruyor. Ne yapmam gerek
  6. T

stock backup and restore uygulanasini yuklemem lazim

Cok saol kardesim ben hep backupandrestoreyi aliyordum. Meger datatransferi alacakmisiz
  7. T

stock backup and restore uygulanasini yuklemem lazim

Arkadaslar stock backup and restore uygulamasini gg ye dahol etmem lazim. Onemli bazi mesajlarim var bunlari geri alamiyorum. Ne yapmam lazim. Gereginden fazla acil bir durum. Yardiminiz icin simdiden cok tesekkurler...
  8. T

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

http://hizliresim.com/3D96k2 kişi resimleri bölümünde grafiksel hata her romda ilk buraya bakıyorum nerdeyse.
  9. T

[Xposed]Framework 3.0 ALPHA2 For Lollipop,ART

Bizim kk ye flashlanmiyor status 1 hatasi veriyor. Lutfen dogru package yi indirin diyor.
  10. T

recovery and backup uygulamasinibgeri getirme?

Arkadaslar ben smsleri bununla yedekliyordum voyyo romdayim bu uygulamayi tekrar geri nasil yukleyebilirim.
  11. T

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Kaydirarak kilit ekrani duvar kagidi degismiyor. Onceden vardi. Bubhava durumu widgetiyle alakali bir sorun vardi bunun icin mi kaldirildi? Bende hava durumunu kullanmiyorum. Kilit ekrabi duvar kagidini...
  12. T

indirme kalan zaman?

Arkadaslar indirmelerde % var fakat indirmedebkalan zaman yok bunun icin bir modul var mi yada uygulama?
  13. T

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Rom gayet iyi. Fakat beyaz atarlari yukleyince bazi yerler gorunmuyor. Mesela ekrar kilit deseni koyarken. Birde systemui kaynakli son uygulamalar bolumunde on izleme asirik buyuk net degil. Kisiler ayarlari gg temasinda aciliyor. Mavi siyah. Bunlar gordugum hatalar kolay gelsi
  14. T

KK Romlar İçin CM Tema - Yardım

En basta belirttim temalandirma yapman icin ultimate gibi temalandirilmis bir ROM değil lite kat gibi temalandirma olmamış aosp bir ROM kullanman gerek. Ultimate romda elbette işe yaramaz. Bu ROM da yapabilirsin mesela http://forum.turkdevs.com/konu-rom-edit-lite-kat.html Pc girince kendi...
  15. T

Sistem aosp mi? Hangi romdasın?
  16. T

Sitemiz Yayın Hayatına Başlamıştır!

Selâmün aleyküm cümleten :) Herkes için hayırlı olsun inşallah..
  17. T

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate romda hocada efsane beyler. ayık olun  :rool: elinize sağlık hocam ben ümidi kesmiştim gg kitkat final tabanı alacağından o kadar söyledikten sonra ama yine yapmadan edememişsiniz. teşekkürler. emeğinize sağlık...
  18. T

xposed kurucaksın.  xtheme engine 5 kurup xposedden aktif edeceksin. sonra begendiğin temanın apksını kurucaksın.  ardından root yetkisi verdiğin xtheme engineden temayı seçip uygulayacaksın. res atılsın mı diye soracak evet dediğinde res atılacak ve acıldıgında seçtiğin tema kullanımda.
  19. T

selam öncelikle foruma bende yeni katıldım. hocalarımızın peşinden sürükleniyoruz :) xposed modelleriyle temaları kullanmak mümkün. xtheme engine 5 veya hk theme kullanabilirsin bunun için. gerekli modülleri kurduktan sonra şu temlara göz atabilirsin :)...