Arama sonuçlarınız

1. P

LG G4 Stock Wallpapers

Mega linki ölmüş.ayrıca mediafiredan indiremedim yenileyebilir misiniz
  2. P

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

çok hoşmuş acaba bu discovery 1 için miydi bu romun linkini atabilir misiniz forumda aramayı bilmiyorum yazdım fakat bulunmadı dedi :|
  3. P

gm discovery 1 stock rom kasıyor yardım :(

nasıl kurturulurum bundan  :shy:
  4. P

böyle bir klasör olusuyor sd kartımda. siliyorum geri geliyor acaba bu virüs mü? bu dizin çok önemlidir lütfen silmeyin yazıyor en üsttekinde O_o
  5. P

google play store kendi kendini güncelliyor

beyler google play store benden habersiz kendisini son sürüme güncelliyor. ben bunu kapatmak istiyorum yanı play store fabrika ayarında kalsın istiyorum. ayarlar>uygulamar>playstore>fabrika sürümüyle degıstırıyorum fakat sonradan benden habersiz güncelliyor kendisini bunu nasılkapatabilirim
  6. P

android telefonlar bi süreden sonra kasmaya başlıyor diyolar dogrumududr :mad: ios bir telefonda böyle birşey olmuyor mus
  7. P

Stock roma dönemiyorum (pc görmüyor)

windows un oynanmış bi sürüm olmamalı. yani lite olarak tabir edilen bileşen çıkarılmıs windows 7 filansa görmez. tam sürüm windows 7 kurarsan görecektir
  8. P

peki ne yapmamı önerirsin birader kurtulamazmıyım bu sorundan :adyo:
  9. P

beyler yaklaşık bir aydır 4gb telefonumda kasma var geçişlerde kasma olsun uygulamalarda donma olsun var yani. kasma jelly bean dayken baslamıstı. sonra kitkata geçeyim belki düzelir diye düşünmüştüm geçtim kitkat final stock romunu kurdum fakat yne aynıydı. geri jelly bean a geçtim hala aynı...