Arama sonuçlarınız

1. SERH@T22

(Font) Karışık Fontlar

Eline sağlık güzel gözüküyor
  2. SERH@T22

[PORT][4.4.2] XTOUCH X4 BLAZE ROM

Batarya performansi cok iyi bekledigimden g.gorusme var 4 saat boyunca denenmistir sıkinti yok
  3. SERH@T22

GM Discovery1 Servise Custum ROM yüklü gidebilir mi?

Evet malesef şuan ne olduysa çoğu tanıdığımın soketleri değişti ücretsiz [hr] Evet [hr] Ne problem varsa yaz kırık çatlak :)
  4. SERH@T22

GM Discovery1 Servise Custum ROM yüklü gidebilir mi?

Merhaba servise yollayın şuan telpa yelkenleri suya indirdi ben yolladım ücretsiz soket değişti kasa çatlaktı yazdım onu bile ücretsiz değiştirdiler :)
  5. SERH@T22

3g ikonları için fix eklenmiştir
  6. SERH@T22

Konu duzenlenecektir suan bilgisayarda degilim:-)
  7. SERH@T22

Merhaba arkadaşlar ikinci yapmış olduğum romla karşınızdayım geçelim rom özellikleri ve ssler Genel açıklamalar; -Rom general mobile discovery 1içindir - Ram kullanımı gayet iyi seviyededir -Rom boyutu 541 mb - Rom'un imza kontrolü kapatılmıştır. - Wi-Fi çekim gücü...
  8. SERH@T22

Dolby Nasıl

Buradan indirebilirsin
  9. SERH@T22

GM Discovery Login Ekranı Değiştirme

Burada seçenek çok http://forum.turkdevs.com/konu-boot-logo-%E2%97%8F%E2%97%8F%E2%97%8F-arsiv-%E2%97%95%E2%80%BF%E2%97%95.html?highlight=LOGO
  10. SERH@T22

Diskavri dokumatik sorunu

Çoğu kişi bundan şikayetçi servise yollayıp ücretsiz onarıyorlar başka çağresi yok
  11. SERH@T22

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Temiz kurulum yapın - Wipe data/factory reset yapın. -wipe cache partition -mounts and storage -format/system -format/data -advanced -wipe dalvik cache
  12. SERH@T22

Rom klavye problemi

Teşekkürler hallettim sorunu :)
  13. SERH@T22

Rom klavye problemi

evet mesaj ve rehberde kişi aramada gözükmüyor
  14. SERH@T22

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

air distance ve smart wake ayarlara girip aktif etmeniz gerekiyor bütün secenekleri animasyon var zaten
  15. SERH@T22

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Vereceğim arkadaşım uğraşıyorum test ediyorum suan
  16. SERH@T22

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

air distance ve smart wake menü,müzik,fmradyo,galeri sorunsuz birşekilde çalışıyor
  17. SERH@T22

Vestel Venüs 5.5 V root

Burada video anlatımı var bilmiyorum denedinizmi http://www.youtube.com/watch?v=h8lDAnKJbuA
  18. SERH@T22

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

Merhaba açılışta rom system data hatası veriyor çözümü nedir acaba.