Arama sonuçlarınız

1. Alper

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe pili çıkar, cwm'ye girip tekrar yüklemeyi dene. yine olmazsa romu tekrar indirip kur.
  2. Alper

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd Dil için moralocale diye bir şey vardı. o işe yarar mı acaba?
  3. Alper

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][OS][EN] YunOS 3.0.2-R Eline, emeğine sağlık. harika görünüyor.
  4. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Topeleven oyununu romu ilk kurduğumda açmamıştı. telefonu kapatıp açınca oyuna girmişti. Yani sadece bir kez böyle bir durumla karşılaştım. Tekrar denemeni tavsiye ederim.
  5. Alper

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [PORT][BETA][5.3.11] Miui v6 By SmiLeToLiFe Eline sağlık Seyfi Hocam.
  6. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Ben de merak ediyorum konunun buraya neden taşındığını.
  7. Alper

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

RE: [4.4.2] [PORT] [EDIT] [HDC 1:1] Samsung Galaxy S5 ROM by Asderdd Emeğine sağlık kardeşim. güzel ve akıcı bir rom olmuş. Teşekkürler.
  8. Alper

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Elinize sağlık. her zamanki gibi harika bir rom olmuş.
  9. Alper

Ecoo OS By SmiLeToliFe

eline sağlık
  10. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe tuş ışıklarını kapatmanın bir yolu var mı acaba?
  11. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Tekrar eline sağlık ben romu çok beğendim. klavye de çok güzel aslında ama çince yazılar şi bozuyor. acaba klavye Türkçeleştirilebilir mi?
  12. Alper

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Eline sağlık, geçen haftadan beri bu romu bekliyordum.
  13. Alper

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 Eline sağlık.
  14. Alper

[PORT] PureXperia Z3 v4.8.5

Mesut Hocam eline sağlık, ben hep kit kat rom sayfasına baktığım için buradaki rom paylaşımını görmemiştim. Efsane rom olmuş sony severler için.
  15. Alper

[APP][FONTS][4.3+] Fontster :)

Eline sağlık, font değiştirmek için kullandığım tek program.
  16. Alper

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Eline sağlık üstadım.
  17. Alper

Sitemiz Yayın Hayatına Başlamıştır!

hayırlı olsun hepimize.