Arama sonuçlarınız

1. ciltasfurkan

Etab 5 Klavye Mouse

Arkadaslar etab 5 e otg ile klavye mouse baglanirmi ikiside ayni aynda yada teker teker
  2. ciltasfurkan

Xiaomi note 5

Arkadaslar xiaomi note 5 aldim arka kamera 13 mp diyo ama 13 luk gibi degil gm 5 ile karsilastirdim daglar kadar fark var acaba ayar felan mi var ? Yardim lutfen
  3. ciltasfurkan

Xiaomi Note 5A

Eyvallah Abicim xiaomi seviyorum ben hemde ucuzdu yani baya ondan aldim Teşekkürler abim Teşekkürler saol abicim
  4. ciltasfurkan

Xiaomi Note 5A

Beyler selamün aleyküm a101 den xiaomi niye 5 aldım depolaması normalde 16 GB ama ayarlardan girince 10 GB gösteriyor sorun nedir bilen varsa yada birşeyler düşünen lütfen yazsın yada depolamaya gösteren program varsa söyler misiniz şimdiden teşekkürler
  5. ciltasfurkan

ETAB5 CM 13 DE F@TİH VPN SİNE BAGLANMİYOR

Selamun aleykum beyler cm 13 rom kurulu fatih icin hotspot sheild vpnsini aciyorum baglanmiyor orjinal 4.4.2 de sorun yok buna ne gibi bir cozum var fix varmi
  6. ciltasfurkan

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Repartition gereklimi Selamun aleykum bildirimler de sorun var gelmiyor gec geliyor hersey var fix varsa atarmisiniz
  7. ciltasfurkan

[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

Yok kardesim bu romdan önce direk baglaniyodu simdi girmiyo arkadaskar kullaniyo
  8. ciltasfurkan

Fatih te kullandigimiz vpn hotspot sheild bahlanmiyor sorun varsa söyleyin baska rom atiim
  9. ciltasfurkan

Google play hic bir sey indirmiyor

Eyvallah kardesimde bi ise yaramadı
  10. ciltasfurkan

Yetkili birisi baksin lutfen 1.simde bile 3g acilmiyo yardim edin
  11. ciltasfurkan

Google play hic bir sey indirmiyor

Kardeşim bi sorun olmaz dimi
  12. ciltasfurkan

beyler biriniz bakın lütfen ya
  13. ciltasfurkan

E tab 5 Google gizli sekme sorunu

demek tek bende olmamış birzaman bu sorun bendede vardı cm 13 attım sorun yok
  14. ciltasfurkan

DİSCOVERY REPARTİTİON ANİMASYONDA KALIYOR

BEYLER MİUİ ROM ATTIM DAHA SONRA REPARTİTİON YAPTIM DAHA SONRA CWM DEN WİPE DATA YAPTIKDAN SONRA ANİMASYONDA KALIYOR YARDIM LAZIM
  15. ciltasfurkan

romu kuruyorum repartition yapıyorum daha sonra wipe data factory resetden sonra cihaz animasyonda kalıyo yardım lazım kaçtır deniyorum böyle
  16. ciltasfurkan

E TAB 4 CİHAZIN KERNEL BÜTÜNLÜĞÜ BOZULDU

BEYLER SELAMUN ALEYKUM ELİMDE YENİ ALINMIŞ ETAB4 VAR ARKADAŞ TELEFONCUYA VERMİŞ ROOT ATARKEN BU SORUN ÇIKTI NASIL ROOTLARIM BUNU BİLEN VARSA YARDIM EDEBİLİRMİ
  17. ciltasfurkan

Telefonu miui rom tarzı yapmak

telefonun markası ne şuan sitede discovery için miui romlar var
  18. ciltasfurkan

GM E-TAB 5 ACİLİRKEN RECOVERY ATİYOR YARDİM EDİN LUTFEN

Format attim olmadı senin dedigini deniyorum
  19. ciltasfurkan

GM E-TAB 5 ACİLİRKEN RECOVERY ATİYOR YARDİM EDİN LUTFEN

Format atıyorum bakalim nolacak onerecegin rom varmi