Arama sonuçlarınız

1. TheHealeR™

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

Mi cloud dan kapatamadim ama mesajlar uygulamasından menu tuşuna basınca mi mesajı kapattim ama her açılışta mesaj atıyor kendi her açılıp kapanınca yolluyor mesaj acil yardim edermisin önceki sürümlerde (5.9.24) boyle sorun yoktu kapatınca gondermiyordu.Lütfen Yardim Edermisiniz
  2. TheHealeR™

[5.10.29]MIUI V7 GM Discovery Full & OTA

Ekran yansıtma yokmu ? Hocam ekran yansıtmayı bulamadım eğer yoksa fix verme şansınız varmı ? 5.9.26 kullanıyorum
  3. TheHealeR™

[TR][5.9.24] MIUI by Wes & SmiLeToLiFe

Lütfen yardım edermisinizz ???
  4. TheHealeR™

[TR][5.9.24] MIUI by Wes & SmiLeToLiFe

Ekran yansıtma yokmu enmi bulamadım nerede çok acil cevap lazım eğer yok ise fix verebilir misiniz hocam?
  5. TheHealeR™

LegenD Rom İçin Tema Önerisi?

Rondo Icon Pack tasiye eredim ben onu kullanıyorum :D
  6. TheHealeR™

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Sixaxis kontrolleri mümkün oluyormu ? Kol bağlayabilimiyiz ? Birde sanal tuş kullanmadan normal telefonun tuslarını kullanarak romu kullanibilirmiyiz ?
  7. TheHealeR™

En Yüksek Benchmark Sonuçları

nomone resolution changer ı kullanarak hasıl dusurucem.çözünürlüğü ayarlar nasıl olacak ?
  8. TheHealeR™

GM Discovery Sistem Yöneticisi

Peki onun kadar kullanışlı Firewall uygulaması varmı ?
  9. TheHealeR™

GM Discovery Sistem Yöneticisi

Merhabalar GM Discovery deki sistem yöneticisini kullandığım romda çalıştırabilir miyim ? Sistem yoneticisindeki Firewall uygulaması çok kullanışlı play store deliler hoşuma gitmedi ve kullanımı karisik o uygulamayı costum romda kullanabilir miyim Edit: Kullandığım ROM Hive OS V 2.0
  10. TheHealeR™

General Mobile Discovery Mesaj Sorunu

Telefona ozamandan beri çok format attım.SP flashtool ile jb ye döndüm kitkatı tekrar yukledim herşeyi yaptım yüklemesi Ayarlar>Uygulamalar>Tümü Mesajlar veya Mesajlaşma olması lazım telefonunuza bakın o bende yok telefonun sistem uygulaması o olmadığı SMS yollamiyo [hr] Rica etsem dediğim yerin...
  11. TheHealeR™

Bir bilgisi olan yokmu ?
  12. TheHealeR™

[PORT+EDIT]Hive OS ROM v2.1 By Incredible™

RE: [ART]Hive OS ROM v2 Peki hocam ben şimdilik v1 deniyeyim fazla hata alirsam v2 gecerim fix gelir gelmez ellerinize sağlık bu arada ROM süper :)
  13. TheHealeR™

Hepsini denedim adamlar yazılım diyor bende istemiyorum şuan ROM yuklu custom ROM a da dönmeye de useniyorum birazda :) su yazılımı ben atamazmiyim o yazılım işi ney bunu öğrenmek istiyorum
  14. TheHealeR™

RE: [ART]Hive OS ROM v2 Hocam fixi ne zaman verebilirsin
  15. TheHealeR™

SP Flash tool ile jb ye döndüm.ise yaramadı
  16. TheHealeR™

Müşteri hizmetlerini aradım uygulamalar tümüne girip orda mesajlaşma uygulamasına girip.verileri temizleyin diyor sorunda.orda  mesajlaşma yok silinmiş sorun bu yazılım.atmak lazımmış ve 40 TL bedel istendi halbuki onların suçu garantiye gidip geldikten sonra oldu bu sorun imei kopyalanmıştır...
  17. TheHealeR™

Merhabalar GMD 1 kullanıcısıyım cihaz mesaj atma sorunu var paket var kontur var gsm numaralarına da mesaj atamıyorum 4 haneli numaralarada Telpa servise gittim yazılım atılması gerekiyormus bu işlemi ben yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.
  18. TheHealeR™

RE: [ART]Hive OS ROM v2 Peki saol hocam power ı bekliyorum.Acaba sistem güncelleme uygulama bilgisi yapıp kapatsak ?yanı durdursak
  19. TheHealeR™

RE: [ART]Hive OS ROM v2 Power için fixmi aticaksin hocam ? V1 indiriyorum sırf onlar yok die