Arama sonuçlarınız

1. A

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [PORT][MIUI V6][5.3.13][BETA][UPDATE]By SmiLeToLiFe Keyboard da inşallah degismistir. Bu ROM olmasaydı az daha satiyodum cihazı redmi 2 almak için.
  2. A

RE: [PORT][BETA][5.3.11] Miui v6 By SmiLeToLiFe @SmiLeToLiFe evet hafıza sorununu yine senin fix dosyan ile çözdüm https://yadi.sk/d/Fbtb3vEuf2HfQ onun apk sını çekip tercümesini yaparız problem değil yeterki sen romu bırakma üstad. şarz konusunda gerçekten iyi dün geceden beri kullanıyorum...
  3. A

merhaba miui rom nasıl kurulur

@SmiLeToLiFe ben normal cwm ile kurdum sorun çıkarmadı. Abim carliv ile kurdu imeiler uçtu :S
  4. A

RE: [PORT][BETA][5.3.11] Miui v6 By SmiLeToLiFe Radyo uygulaması romun içinde var ama kısayolu yokmuş. Shortcut maker ile kısayol oluşturdum radyo çalışıyor. bendeki tek sorun hafızayı ters görmesi şimdilik onu da farklı bir dosya yöneticisi ile deneyecem belki kendi dosya yöneticisindedir...
  5. A

RE: [PORT][BETA][5.3.11] Miui v6 By SmiLeToLiFe @SmiLeToLiFe valla ellerine sağlık çok güzel rom olmuş birkaç ufak düzeltmeyle efsane olur bu. şarz konusunda çok iyi. Ses süper çıkıyor. Lütfen şu sorunlar için fix verir misin -Radyoyu çalıştıramadım kendi içindeki radyo online bişey...
  6. A

RE: [PORT][BETA][5.3.11] Miui v6 By SmiLeToLiFe Hafızayı ters görüyor bende SD kartı phone memory olarak. Türkçe yaptım ama flashlamadim daha
  7. A

RE: [PORT][BETA][5.3.11] Miui v6 By SmiLeToLiFe gapps ile root'u da direk eklesek roma baştan illa sonradan mı flashlamak gerekiyor??? :utandim:
  8. A

RE: [PORT][BETA][5.3.11] Miui v6 By SmiLeToLiFe @SmiLeToLiFe sabırsızlıkla bekliyoruz. Miui 4.2.1 lerin şarjı çok çabuk bitiyordu, inşallah şarj problemi olmaz da ağız tadıyla miui kullanabiliriz. ellerinize sağlık.
  9. A

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

apk 1 numaralı seçeneği uyguladım ama telefon bi garip oldu dahili sd'yi görüyor ama dosya atamıyorum içine yer yok diyor. ben orjinaline nasıl dönerim acil cevap verir misiniz?
  10. A

Portlama sorunu

Rom portlarken neden hiç Stock Kitkat base alınmıyor. Bu şekilde daha sağlam stabil bir port elde edilemez mi. Çok uzun zamandır discovery romlarını denerim problemsiz rom görmedim, stock rom genelde en stabil en uzun şarjı giden rom olur hep. tabi şahsi kanaatim bu benim. Stock kitkatı base...
  11. A

Mms.apk Editleme Sorunu

O klasordeki her yesil grafigi mavi yaptim :) ama ordan degil systemui den mi cekiyor acaba ordaki yesil kismi?
  12. A

Mms.apk Editleme Sorunu

resimdeki en üstteki yeşil kısmı nasıl değiştirebilirim onu mavi yapmak istiyorum ama Mms.apk yı decompile etmeme rağmen ilgili grafiği yada kodu bir türlü bulamadım.
  13. A

Decompile sorunu

Stock rom decompile ediyorsan gnframework-res.apk yı da install et framework-res.apk ile ben o şekilde decompile edebildim.
  14. A

[ANLATIM] Advanced Apktool v4.1.0

@Orochi™ Advanced apktool v3.0 https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712465886 bu dosyada trojan uyarısı veriyor bilginize[hr]Ne yaptıysam olmadı apktool'un 55 farklı versiyonunu yükledim ama W: Could not decode attr value, using undecoded value instead: ns=android, name=theme...
  15. A

Whatsapp Sesli Görüşme Özelligini Aktif Etmek. (Durum Güncellendi Çalışıyor.)

Su an ise yaramiyor. Yeniden baslatinca dosyalrini sifirliyor. Kod kayboluyor
  16. A

[ANLATIM] Advanced Apktool v4.1.0

Log For : Mms.apk Log Type : Decompiling Log Recorded At : 05.03.2015 -- 16:38:41,32 Log Recorded By : Advanced ApkTool v4.1.0 By BDFreak ------------------------------------------------------ W: Could not decode attr value, using undecoded value instead: ns=android...
  17. A

Deodex Systemui.apk lazım

Arkadaşlar kitkat için Deodex Systemui.apk lazım. Toggle lar çok küçük kalıyor onları düzenlemek istiyorum ama bir turlu beceremedim. Lütfen yardim eder misiniz?
  18. A

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

Keşke MIUI romlar için de bir rehber olsa :)
  19. A

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

hatalı libleri porttan mı yoksa stocktan mı alıcaz? bir de bu anlatımda boot.img nin açılıp kernel değişikliği ve init.rc nin içindeki bootclasspath değişikliği filan yok onlara gerek yok mu? boot.img editlenmesi standart prosedür müdür yoksa gerek yok mudur?
  20. A

[SORU]Bildirim Paneli Kişiselleştirme

Aslında mantığını çözdüm ama decompile etsem bile compile ederken mutlaka hata veriyor. neyse öğreneceğiz zamanla. teşekkürler.