Arama sonuçlarınız

1. B

[FASTBOOT][5 MAYIS] GM 5 Android 7.1.1 Stock Rom

@ozgur34 daha önce de söylediğim gibi arkadaşın paylaştığı rom dosyalarında sorun yok, mart-nisan-mayıs 2018 romlarının hepsini zamanında indirip yüklemiştim.Tavsiyem başka bir bilgisayarda denemeniz ya da bilgisayar kullanımında biraz daha bilgi sahibi birisiyle birlikte denemeniz.
  2. B

@Baris12345 wileyfox swift yani crackling romundan mı geçmeye çalışıyorsun ? @ozgur34 o açılan siyah ekran komut ekranı, kendiliğinden kapanmaması gerek, antivirüs programını vs kapatıp denesene bir de ?
  3. B

@ozgur34 ya indirirken ya da rar dan çıkarırken bir sorun yaşadığınıza eminim. Çünkü Mayıs 2018 romunu bir çok kere kullandım. Kota sorunu olmayan bir yerden indirmenizi önermekten başka bir çözüm göremiyorum maalesef :)
  4. B

@ozgur34 güncel bir winrar sürümü kurun, yine hata alırsanız dosyayı tekrar indirin. Sorun mutlaka ikisinden biridir :)
  5. B

GM 4G 7.1.1 Ekran Yansıtma Hakkında

Bir takılma yaşadığımı hatırlamıyorum. Şu an stocktayım zaten.
  6. B

GM 4G 7.1.1 Ekran Yansıtma Hakkında

Sanırım romdan kaynaklı bir sorun bu. Gm 4g güncel stock romda bende yansıtma yapamıyorum. Custom romlar da ise sorun yok. lineage 14.1 miy di ya da unofficial 15.1 de mi net hatırlamıyorum sorunsuz kullanmıştım.
  7. B

Arkadaşın dediği gibi yaptığınızda açılması lazım, ya da romu yüklemeden ister stock recovery ile ister twrp ile bütün wipeleri yapın, ardından bootloader moda geçip burada ki güncel stock romu kurun. Ben bir çok kez kullandım romda sorun yok :)
  8. B

Lineage OS 14.1 For S3 Mini (I8190)

@AloneMan paylaşım için teşekkürler. Romun en güncel sürümü NovaFusion Downloads burada arkadaşlar. Nedense sitenin s3 mini rom kısmında daha eski versiyon gözüküyor. Rom gayet güzel akıcı ama gapps flashlayınca kasmalar başlıyor haliyle. Android 7.1.2 için low ram (go modu) ı aktifleştirmenin...
  9. B

[7.1.1] Wileyfox Swift Stock Rom

Gm 5 de çalışmıyordur büyük ihtimal ama deneyen oldu mu arkadaşlar ?
  10. B

GM5 Plus Oreo TWRP Problemi

Flashlayamamışsın sanırım. Kalıcı olarak yüklemeden boot etmeyi denedin mi twrp yi ?