Arama sonuçlarınız

1. LazPlayboy

Deneme için yaptığım tema

Moonshine ile güncellersen kullanırım teşekkürler
  2. LazPlayboy

Moonshine İkon paketine bak bence. Çıktığı andan beri en doğru L ikonları bu uygulamadan çıktı
  3. LazPlayboy

Eleştiri yap dediğin için söylüyorum Bazı ikonlar orijinal L değil mesela saat, dosyalar vb. (sslerden gördüğüm kadarıyla). İkonları moonshine paketinden al bence
  4. LazPlayboy

Güncel Müzik Çalar Tavsiyeleri

Hocam ben de jetAudio plus apk kurdum ama albüm kapağı değiştiremiyorum. Albüm ismini yazıyorum sonuç çıkmıyor kapak arama yerinde nedendir?
  5. LazPlayboy

Ebr ile 2gb data hafızası yaptım rom kurarken bir sıkıntı olur mu?

Merhaba geçenlerde rootsuz uygulama hafızası büyütme sistemiyle ebr dosyalarıyla oynayıp data hafızasını 2gb yaptım. Custom rom yüklerken sıkıntı olur mu?
  6. LazPlayboy

Güncel Müzik Çalar Tavsiyeleri

JetAudio plus. En geniş ses yelpazesi tartışmasız
  7. LazPlayboy

Mega v1 bulut depolama 50 gb

Ama mega uygulama olarak çok iyi. Google drive ara sıra çöküyordu bu tam gaz stabil. Mail. Ru yu denemedim hiç
  8. LazPlayboy

Mega v1 bulut depolama 50 gb

Merhaba arkadaşlar bugün size Mega v1 bulut depolama dan bahsedeceğim. Öncelikle 50 gb gibi koskocaman bir alanı bize ücretsiz sunuyor. (drive 15 GB, Dropbox 2 GB, one drive 15 GB, Yandex disk 10 GB veriyor) Uygulama olarak ise kurulduğu gibi kamera resimlerinizi uploada başlıyor. Upload...
  9. LazPlayboy

Kitkat Root By Orochi™

Cwm yi SP Flash tool ile mi kuruyoruz,?
  10. LazPlayboy

Stock Xperia Z3 Tema

Hayırlı teskereler o zaman abi :) sorması ayıp nereye düştün
  11. LazPlayboy

Modern Combat 4: Zero Hour

Güzel oyundu ancak çok kısa sürüyor
  12. LazPlayboy

Stock Xperia Z3 Tema

Demek istediğim şu. Stok tema kullanınca google asistan launcher ile güzel bir görünüm sunmuyor. Ben de diyorum ki şöyle Nexus ikonları ile bir tema yapalım orijinal Nexus cihazı gibi kullanalım google asistanı [hr] Yaparsanız da memnun oluruz :)
  13. LazPlayboy

Stock Xperia Z3 Tema

Teşekkürler güzel olmuş. Ayrıca siz tema yapabiliyorsunuz ya acaba şu kitkat için de güzel bir tema yapabilir misiniz. İkonlar orijinal kitkat Nexus ikonları olsa boyutları orantılı olsa (stock android temasının İkon boyutları küçük ve orantısız) diğer kısımlar aynı kalsa da sadece ikonlar...
  14. LazPlayboy

[4.4.2][Aosp] LegenD Rom v8 Android L Edition

V10 daha yeni değil mi onun da konusunu açar mısınız?
  15. LazPlayboy

Quickpic Galeri ( En hızlısı)

Evet çok güzel ve hızlı bir uygulama. Stock galeriden 2 3 kat daha hızlı sağolun
  16. LazPlayboy

[ROM-ORJ] BLU LIFE PLAY V7173

Stabil kitkat mı bu acaba?
  17. LazPlayboy

BLU ve Stabil Kitkat için Walkman Fix

Teşekkürler. Bu arada yeni sitemiz hayırlı olsun