Arama sonuçlarınız

1. hanedan43

garantiye telefonu gonderme

tel disco 1 16 gb gönderdim,2 ay daha var garantinin bitmesine ekran ıps olmadığını belirtip değiştirilmesini istedm,ama 200 lira para talep ediyorlar.. :rant: :rant:
  2. hanedan43

Garantiye Gönderme HK.

[hr] demek istediğim telpa yeni sürümler geldikçe eski sürümlerle ilgilenmiyor artık...
  3. hanedan43

Garantiye Gönderme HK.

bende göndermiştim 200 lira para istiyorlar garanti olduğu halde.... :rant: :rant:
  4. hanedan43

[SOUNDMOD][4.3+/6.0] Huawei EUI 3.1 Ported SRS And DTS Processing!

umut a pm attım ok. :goodbye:
  5. hanedan43

[SOUNDMOD][4.3+/6.0] Huawei EUI 3.1 Ported SRS And DTS Processing!

v5 romu bulamadım forumda verebilirmisiniz bende deneyeyim.. :goodbye:
  6. hanedan43

[PORT v 2.66] ColorOS Camera for CM11s/COS12/COS12.1

hocam sadece os romlardamı çalışıyor? daha doğrusu tüm romlarda çalışırmı gmd 1 16 gb çalışmadı bende. :goodbye:
  7. hanedan43

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

[hr] Murat inşallah şu vermiş olduğunuz ekran görüntülerindeki gibi zooper Widget entegreli ggultimate taban rom paylaşırsanız çok iyi olur... :goodbye:
  8. hanedan43

[OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V6 By AloneMan [Dark Tema Eklendi]

RE: [Port Rom] MysticOS Rom By AloneMan [4.4.2] KitKat Eline sağlık. Başarılarının devamını dilerim. :goodbye:
  9. hanedan43

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® her açılışta etkinleşiyor onu kastedmiştim. tamamen kalksa çok iyi olur.
  10. hanedan43

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® sanal tuşlar tamamen kapatılabiliyormu bu romda? :goodbye:
  11. hanedan43

RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® xposed ve gravity box çalışması nasıl bu romda? os romlarda biraz sıkıntı yaratıyorda.
  12. hanedan43

[JB][CWM]General Mobile Discovery Sapıtma Gideren Kernel

[hr] kim yaptıysa allah razı olsun.. ama vedat hocam konusunu açmış bize saol demek düşer..iyi bayramlar.. :goodbye:
  13. hanedan43

[JB][CWM]General Mobile Discovery Sapıtma Gideren Kernel

hocam inşallah kk için de yaparsınız.. en son verdiğiniz htc jelybean roma flaslamaya gerek varmı bunu?
  14. hanedan43

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible hocam root olayı tamamen çözüldümü bunda? modülleri xposed,gravity gibi kurup deneyen varmı acaba?  (deodex olduğu için diyorum stock rom ama olurmu ki diye)
  15. hanedan43

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

[hr] hocam konu tanıtımında dts vardır? demişsiniz ... :)
  16. hanedan43

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible hocam ben direk serverından indirdim. arada megabayt farkı var,sizinki portlanınca cmw için o yüzdenmi? düştü mb ı? yazılım yükleme aracıyla indirdiğim zip i kursam bi sıkıntı olurmu,yani sizinkiyle farkı varmı?