Arama sonuçlarınız

1. hanedan43

[Fix Verildi][EDIT]Blue-Darkness v3

RE: [EDIT]Blue-Darkness v3 taban romdaki fixler bu romda da kullanılabilirmi? kamera için fix gelecekmi? :goodbye:
  2. hanedan43

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Mıui 7 candır,gerisi heyecan
  3. hanedan43

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® Eline sağlık :goodbye:
  4. hanedan43

[TR]Lewa OS v6 by Incredible™

Vedat very nice  :goodbye: süpersin çalışmalarında en içten başarılar dilerim  :goodbye:
  5. hanedan43

(Font) İce Cream Font

Doğru söylüyorsunuz da diğer forum bunu gördümü arda yı yasaklarlar,hiç sebeb yokken.
  6. hanedan43

Mere Stock Font

teşekürler... :goodbye: :goodbye:
  7. hanedan43

GG ultimate Turuncu Versiyon

Eline sağlık.. fıstık yeşili istiyorum bende olursa.. :goodbye:
  8. hanedan43

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Epey aradan sonra jb kuralım,sayenizde... Emeklerinize sağlık... :goodbye:
  9. hanedan43

(Mod) Bravia Engine 2-3

10. hanedan43

(Mod) Bravia Engine 2-3

discovery 1 16 gb hangisini kurmam lazım 2 mi 3 mü? :)
  11. hanedan43

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes facebook playden yüklenmiyor hata 194 edit: dil ingilizce yapınca yüklendi.ifont ingilizce playden güncellendi.sorun yok. ücretli tema ing,ilizcede yüklendi tekrar türkçeye dönüldü sorun yok
  12. hanedan43

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes https://drive.google.com/file/d/0B9-QLXYJGAyWUS1Cd3pWUHpNc2M/view?pli=1
  13. hanedan43

Müzik Paylaşım Konusu

RE: Müzük Paylaşım Konusu https://www.youtube.com/watch?v=Qc8cGLUPfhE
  14. hanedan43

Kapatıp açınca şarjın aniden %70 'den %30 ' a düşmesi sorunu?

http://forum.turkdevs.com/konu-custom-kernel-yukleyen-arkadaslar.html?pid=32490#pid32490
  15. hanedan43

''Custom Kernel'' yükleyen arkadaşlar!

stock jelybean rom a dönüş hey şeyi sıfırlıyor bende de şarj durumu olmuştu böyle çözdüm. şuan beta kerneldeyim herhangi bir sıkıntı olmadı şuana kadar hatta ekran bi canlandı,şarj yavaş düşüyor kullanım olarak yeni kernel daha iyi telefon seri işlem yapıyor disco 1 16 gb legend rom 13...
  16. hanedan43

Discovery I için stock kerneller

vedat usta bende yeni kernel var şuana kadar bi sıkıntısını görmedim bu verdiğiniz rootlu kerneli flashlayınca costume romda bi bozulma olurmu?
  17. hanedan43

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

eline sağlık :goodbye:
  18. hanedan43

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

[hr] şuan kurdum bi fark olacakmı zamanla belli olur legend rom 13 üzerine kurdum.
  19. hanedan43

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

rom biraz aceleye gelmiş galiba sorunlarını hallederseniz iyi olacak ilk olarak rot yok hafıza bozuk temalardan kaynaklı kasma var. fix şart bu roma bu halde kullanışsız.. çalışmalarınızda başarılar.. :goodbye:
  20. hanedan43

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

java nın yeni kerneli verebilecek varmı recorvry den flash şeklinde.. :cool: