Arama sonuçlarınız

1. hanedan43

[Audio Mod][4.x/4.4.x/.5.x]Dolby Atmos & Digital Plus Universal

kullanan varmı? mıuı romda olurmu? birde açıklayıcı resim olsaydı iyi olurdu.
  2. hanedan43

GameBooster 3

çalışıp çalışmadığı belli olmuyor.? cihaz tekrar başlangıçta devreye girmiyor.? kredi olayı bi acayip ücretsiz kullanım zor galiba bu uygulamada? yinede teşekürler. :uzgun:
  3. hanedan43

[CWM] Discovery Cwm media pack

üzerine ilave yapılabilirmi?
  4. hanedan43

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

Dexter (2006–2013) 9 sezon çıkma ihtimali var mı ? süper bir dizidir.:)
  5. hanedan43

[PORT][HTC D826W][16 GB] BY ALEX JAGA

thanks bro:) multilange?
  6. hanedan43

Dumpster [Silinen Resim & Videoları Geri Al!]

ss ler açılmadı hızlıresim yükleyebilirmisiz
  7. hanedan43

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Elinize sağlık çalışmalarınızda başarılar :goodbye:
  8. hanedan43

[MT6589]MERE ROM

en son çalışan romdan aldığım google play ve hizmetler ile youtube apk larını rootexplorer la ilk baştan internete bağlanmadan kurdum. rom süper hocam bu arada dalvik bile seri... :goodbye: :goodbye:
  9. hanedan43

[MT6589]MERE ROM

Eline saglik semih hoca :goodbye:
  10. hanedan43

[PORT][4.4.2][BLUE_GATE][STABIL][4-16GB]by ALEX JAGA

telefon görüşmeden sonra kapatmıyor. telefon kapatma tuşu problem. Phone off key problems telephone dial key problem
  11. hanedan43

Online MP3 Düzenleme,Zil Sesi Ayarlama,Videodan Zil sesi

Bir MP3 dosyasından veya başka biçimlerdeki bir dosyadan dilediğiniz parçayı zahmetsizce kesmenizi sağlar. Bu parçayı mobil telefonunuzda zil sesi olarak atama gibi maksatlarla kullanabilirsiniz. http://mp3cut.net/tr/
  12. hanedan43

[MT6589][V1.1]GM Discovery Google Play Edition

RE: [MT6589]GM Discovery Google Play Edition semih hoca yeni bir güncelleme düşünüyormusunuz bu roma?
  13. hanedan43

RE: [MT6589]GM Discovery Google Play Edition elinize sağlık.:) dosya yöneticisi çıkmadı bende e-posta uygulaması sorunlu gibi. :goodbye:
  14. hanedan43

RE: [AOSP][MT6589]GM Discovery Google Play Edition Önce Elife sonrada bu rom :) Arka arkaya profesyonel romlar geliyor Forum coştu tüm emeklere çok teşekürler
  15. hanedan43

Google Play’den Bilgisayara Apk İndirme

Google Play e gmail adresinle girip link en güncelleni verir. oyunun apk sı da aynı sitesinde ve playde baktım şimdi.
  16. hanedan43

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery kilit ekranında fener çalışmadı bende. bu rom 'a pure performans ve wifi fix çok iyi olur. :( :(
  17. hanedan43

Google Play’den Bilgisayara Apk İndirme

burada bir uygulama vermedim, anlatım sadece,playden pc ye indirme yöntemi bu?
  18. hanedan43

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Bende Şimdi farkettim Özür :badday: