Arama sonuçlarınız

1. hanedan43

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery rom kurdum şahane güzel bir rom.
  2. hanedan43

Google Play’den Bilgisayara Apk İndirme

Google Play den telefonumuza uygulama yüklediğimizde drekt olarak kuruluma geçer geride herhangi bir .apk dosya kalmaz. Farklı nedenlerle Android dosyalarını .apk olarak Bilgisayarınıza indirmek isteyebilirsiniz. Bilgisayarınıza kolayca Google Marketten uygulama indirmek istiyorsanız yapmanız...
  3. hanedan43

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery beklenen rom gelmiş elinize sağlık doktor :golf:
  4. hanedan43

[4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V3

RE: [4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V2 rom bu haliyle sorunlu olduğu anlaşılmıştır. umarım v3 rom sorunsuz bir rom olur. ii çalışmalar. [hr] edit: temiz kurulum yaptım tekrardan olmuyor .sorunlar devam ediyor.
  5. hanedan43

RE: [4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V2 gmail sorunu devam ediyor üzülerek romdan ayrılıyorum, çözüm için v3 gelsin artık beklemedeyiz.
  6. hanedan43

RE: [4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V2 +1 aynen bendede hata veriyor.
  7. hanedan43

RE: [4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V2 elinize sağlık rom güzel. gmail kurulumunda sıkıntı var
  8. hanedan43

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe tema eski haline dönme sorunu çözerseniz süper olacak üstad. sınavda başarılar. :goodbye:
  9. hanedan43

Veri alıp gönderme

https://www.youtube.com/watch?v=yCKhVH2ztZw https://googledrive.com/host/ 404 hatası yok. bu bir Google hizmetidir.. adresin son kelimesine bak, ne demek istediğimi anlarsın :) host/ 'dan sonrası sana kalmış yukarıdaki linleri biraz incelersen açıklayıcı olur Google Drive'ı, web...
  10. hanedan43

yandex indirme sorunu-çözüldü

Yandex ten en hızlı indirme yöntemi (Ayrıca büyük uğraşılar sonucu bizlere yandex linkten verilen romlar için üstad arkadaşlara teşekürlerimi sunarım.) yandex mail üyelik al,verilen rom yandex linkine tıkla,indirilenler klasörüne  kaydet ve aç,indirilenler kalsöründen işaretle indir e...
  11. hanedan43

[ANLATIM] NANDROİD CWM Backup Nedir Nasıl Yapılır

geri bildirim için teşekürler üstadım.
  12. hanedan43

[ANLATIM] NANDROİD CWM Backup Nedir Nasıl Yapılır

Bu yedeği cihaz harici bir yere atabilirmiyiz? Birde almış olduğumuz yedeği silme işlemi cihaza bir zarar verirmi? Yani yedekleme sık sık yapmak zararlımı?
  13. hanedan43

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 omich player da zil sesi seçilmesi olmuyor?
  14. hanedan43

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery :goodbye: helal güzel çalışma
  15. hanedan43

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

hayırlı olsun üstad yayınlanmasını bekliyoruz artık... :)
  16. hanedan43

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd morelocale 2 işe yararmı bu romda türkçeleştirmede?
  17. hanedan43

PC için en iyi antivirüs programı?

sistemi fazla kasmayan ESET Endpoint Antivirüs 5.0.2237.1
  18. hanedan43

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

[hr] denedim.teşekürler fix için. fotodan videoya geçince direk kayıt başlıyor,çözüm varmı?
  19. hanedan43

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

romun yeni güncellemesiyse süper olur bekleyelim artık.. :)