Arama sonuçlarınız

1. hanedan43

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

saat olayını nasıl hallettiniz? çözümü verirseniz bende kurayım diyorum. bekle bekle yeni full sürümü :uzgun: :uzgun:
  2. hanedan43

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.1][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe evet açıldı.teşekürler.
  3. hanedan43

RE: [5.4.1][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe hala sorunlu gözüküyor üstad.
  4. hanedan43

RE: [5.4.1][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 5.4.1 yandex link sorunlu galiba.
  5. hanedan43

[Edit][ART]Rowell Rom

klavye olmuyor. playden gücellemeden sonra eskisi gibi.
  6. hanedan43

[PORT][VİVO][ROM][4.2.2] ***FuntouchOS V1.2 By Dr.Razor™***[Güncelleme]

üstad çok haklısınız. inşallah bu ses sistemine göre bir çalışma yaparsınız.
  7. hanedan43

[PORT][VİVO][ROM][4.2.2] ***FuntouchOS V1.2 By Dr.Razor™***[Güncelleme]

bu romda aldığım ses kalitesini hiç bir romda bulamadım. bu romdaki SRS ses sistemini başka bir roma nasıl kurabilirim. ayrıca kikat costum roma uygulanabilrmi? yardımlarınızı bekliyorum üstadlar.
  8. hanedan43

Çanakkale Şehitlerine

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına,tüm şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin.
  9. hanedan43

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

RE: [4.4.2] [PORT] [EDIT] [HDC 1:1] Samsung Galaxy S5 ROM by Asderdd üstad.. beklemedeyiz,rezervasyon yapalım şimdiden.
  10. hanedan43

[EDIT][ART][+Fix]Blue-Darkness Rom

RE: [EDIT][ART]Blue-Darkness Rom bu yazı tipini 00333.ttf    başka bir romda (miui 5.3 de) nasıl kullanabilirim. cmw den flash şeklinde verebilirmisiniz.
  11. hanedan43

RE: [EDIT]Blue-Darkness Rom aksine yazı font çok güzel olmuş. rica etsem yazı fontunu paylaşabilrmisin.
  12. hanedan43

En Yüksek Benchmark Sonuçları

Dalvik
  13. hanedan43

RE: [PORT][BETA][5.3.11] Miui v6 By SmiLeToLiFe sorunları çözülmüş olan türkçe version yakında gelir umarım. :goodbye: :goodbye:
  14. hanedan43

RE: [EDIT]Blue-Darkness Rom öncelikle rom edit için teşekürler,gayet güzel olmuş. wifi çekim gücü biraz zayıf gibi, gidgat ultimate art dan biraz daha zayıf geldi bana. aşağıdaki linkte yapılan işlem bu romda uygulandı mı...
  15. hanedan43

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

güzel iş çıkarmışsınız, önlerden sıramızı alalım paylaşılınca..
  16. hanedan43

Discovery 1 Asus Programlar

costum rom kitkatlarda denemiştir hepsi. j.bean de deneyen olursa bildirim atabilir. :goodbye:
  17. hanedan43

yakında.. :goodbye:
  18. hanedan43

Çağrı engelleme

evet,sınırsız. :goodbye:
  19. hanedan43

Discovery 1 için asus programlar galeri.walpaper,browser,hesap makinası,takvim,gelişmiş özellikli flash fener,ses kaydedici aşağıdaki linkten indirdiğiniz rar dosyayı winrar 5 ile açıp, apk olarak direk kurulumdur. browser(internet tarayıcı) apk kurulumu biraz uzundur. güle güle...