Arama sonuçlarınız

1. S

[ARM64][PORT][8.0] JourneyUI for GM 5 Plus

çok sık bir şekilde phone manager has stopped, telefon yöneticisi (uygulaması da olabilir İngilizce kullanıyorum tam bilmiyorum) durdu hatası almaya başladım, var mıdır bir çözüm?
  2. S

Gm5 Plus Ekran Süresi

journey ui %100 >>> %5 4 saat ekran süresi... bu 6 saat görüntü alan arkadaşlar hayretle izliyorum nasıl beceriyorsunuz bu işleri?
  3. S

romu yüklerken kullandığınız twrp aracı ile o yana zıp dosyasını sağa kaydırıp flashliyorsunuz. telefonu ses kapama tuşuna basarak açın, gelen menüden recovery mode'u seçin, telefon tekrar başladığında twrp ile başlar. oradan indirdiğiniz yere ulaşın zipi seçin. ardindan altta bulunan mavi...
  4. S

Gm5 Plus Titreşimi artırma yolları nelerdir?

build prop / text editor'e ro.lge.vibrator_amp=120 ibaresini eklemek de denenebilir
  5. S

[PORT] [ARM64] GM 5 Plus Miui 10.2 Global ROM

parametre konusunda sıkıntım yok, şu an journey rom kullanıyorum. yalnız sorunum şu ki o parametreyi buildprop'a girdiğim zaman kamerada yeşil ekran sorunu yaşıyorum. çekilen fotoğraf düzgün çıkıyor ama ben nereyi çektiğimi göremiyorum. son olarak çareyi miui fondaki kodların tamamını...
  6. S

google camera kullanan arkadaşlar hal3 komutunu enabled=1 olarak değiştirdiğiniz yerin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
  7. S

ben journey diyorum ama aklım hala miui temaları ve stabil çalışan google kamerasında :D adımlar gayet yeterli oluyor ,sakin okuyup tekrar denemeni öneriyorum
  8. S

bu romu kullanan arkadaşlardan birisi buildprop/camera kısmındaki verileri buraya ekran görüntüsü alabilirler mi?
  9. S

buildprop adlı bir programın text editor kısmına girip oradan boş olan satırların birisine bahsettiğim kodu yazmak suretiyle yapılıyor. ama tek sorun şu ki ekranda yeşil çizgiler çıkıyor. yani çektiğim fotoğraflar düzgün ama çekerken ekranda yeşil çizgiler görüyorum. onu da halledebilirsem her...
  10. S

Google camera gcam'i bu romda kullanmak isteyenler varsa persist.camera.HAL3.enabled=1 ibaresini build.prop text editöre kopyalayıp kaydedip cihazı yeniden başlatmaları yeterlidir.
  11. S

sanırım ben de aynısını yapacağım
  12. S

hem wifi hem de mobil internet bağlantım açıkken, hem de aynı anda telefonu kullanırken beni 5 defa arayan 3 kişi bana ulaşamamış. forum içerisinde de ulaşılmama problemi yaşayan arkadaşlar olmuş. bu problem romdan mı kaynaklanıyor acaba?
  13. S

ses tuşlarını kullandığımda media sesleri değişiyor, gelen arama ve mesaj sesi değişmiyor. basit tabiriyle telefonu sessize alamıyorum ses tuşları ile, çözümü var mıdır?
  14. S

sabah sabah sevinçten uçağı kaçırıyordum eyvallah
  15. S

Gm5 Plus Ahize Sesi Sorunu

Arkadaşlar merhaba, gm5 plus çift sim kartlı telefon kullanıyorum. şu an üzerindeki rom : [ARM64][PORT][8.0] JourneyUI mixer_paths.xml ve mixer_paths ile başlayan tüm dosyalarda <path name="handset" /> satırının altındaki "RX1 Digital Volume" değerlerini 88 yapmama rağmen bazı çağrılarda...
  16. S

asderdd hocam, bu romda ahize ses yüksekliğini ilgilendiren mixer_paths dosyası hangisidir? bir de handset ibaresi ahize sesi için geçerli değil mi?
  17. S

Merhaba kırmızı çemberle gösterdiğim yerde telefonum normal seyrinde %80 şarj civarında ilerliyordu telefonu kapatıp açınca yeşil çemberle gösterdiğim yerde telefon %0 şarja düştü ve komple kapandı açamadım. 2 dakikalık kısa bir şarj etme işleminden sonra %13'e geldi ve neredeyse 7-8 saattir...
  18. S

play store girişi mi? ben bir problem yaşamadım
  19. S

konu açılışındaki ; Cihazınıza repartition işlemi yapmadıysanız; ile başlayan adımları uygula kesin çözüm