Arama sonuçlarınız

1. T

Sorunsuz marshmallow rom

şuan için en sorunsuzu benim son paylaştığım rom,vpn ve parlaklık hatası var birtek 2g/3g geçiş ve fm radyo çalışıyor:)
  2. T

alt bildirim paneli

Amigo Os romlarını kullanabilirsiniz:)
  3. T

[LİNEAGE OS 13/6.0.1 R79 - PORT] LİNEAGE OS 13 STABİL ROM FOR DİSCOVERY 2 MİNİ

gapps paketini kurmayı unutmuş olabilir misiniz? tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?
  4. T

[LİNEAGE OS 13/6.0.1- PORT] Lineage os 13 for gm discovery 2 mini-gionee v4s

link: [LİNEAGE OS 13/6.0.1 R79 - PORT] LİNEAGE OS 13 STABİL ROM FOR DİSCOVERY 2 MİNİ buyrun :)
  5. T

[LİNEAGE OS 13/6.0.1 R79 - PORT] LİNEAGE OS 13 STABİL ROM FOR DİSCOVERY 2 MİNİ

uyarılar 1- konudaki işlemleri yapmak tamamen kullanıcının sorumluluğundadır cihazınıza bir zarar gelmesi durumunda kesinlikle sorumluluk kabul edilmez 2- rom KK tabanlıdır LP romların üzerine kurulamaz bilinen hatalar -tüm cm romlarında olan donanımsal uyumsuzluktan kaynaklı parlaklık hatası...
  6. T

yarın paylaşacağım MM R79 romu gerçekten mükemmel oldu parlaklık hatası hariç kritik hataların tümü (2g/3g geçiş vb.) fixlendi ve ayrıca süper eklemeler yapıldı:)
  7. T

custom romun dahili sd kartı görmesini sağlama

cevabınız için teşekkürler bunları uyguladıktan sonra dahili sd kartı da göstermeye başladı fakat harici sd kart, takılı olan sd kartımı da dahili sd kart olarak gösteriyor,kaplı şarj fix ise malesef işe yaramadı:emoji_slight_smile:
  8. T

custom romun dahili sd kartı görmesini sağlama

merhaba, yeni bir rom portladım,stabilitesi iyi ancak harici sd kartı ana hafıza olarak kullanıyor internal sd cardı hiç görmüyor kisini de görmesini ve stock offline şarj animasyonunu kullanmasını nasıl sdağlayabilirim (lineage os 13,logo.bin dosyası yok) (@Orochi™ size ö.m atamadığım için bu...
  9. T

bende sorun yok,nougat için denemelerim başarısız oldu ama biraz daha stabil ve yeni bir 6.0.1 paylaşacağım:)
  10. T

şuan yeni bir güncelleme paylaşıyorum onuda bir deneyin bakalım,ilk kurulum sırasında tabiiki internet şart:) android nougat rom yakında geliyor:)
  11. T

KK karnel üzerine tüm KK TWRP sürümleri ile yüklenebilir,fm radyo,ayarlar ve kapalı şarj hataları ile ilgili çalışmalarım olacak:)
  12. T

discovery 2 mini orjinal lollipopa root ve recovery nasıl yüklerim

discovery 2 mini root&recovery bölümünde konuyla ilgili bilgi var stocklolipopu sp flash tooldan yükledikten sonra sistem açıldığında kingo root uygulamasını kendi sitesinden (http://www.kingoapp.com) yüklerseniz çalışıyor root ettikten sonra forumda pylaşılmış olan LP TWRP imajlarından birinig...
  13. T

gionee m3 cihazı için yapılmış olan lineage os marshmallow romunu sizler için discovery 2 miniye portladım Linage os cynogenmodun devamı olduğundan rom görünüş olarak cm nin aynısıdır cm13'ün stabilize edilerek düzenlenmiş yeni halidir:emoji_slight_smile: Uyarılar 1- İşlemlerı yapmak kesinlikle...
  14. T

Discovery 2 Mini Stock Kitkat Bootanimation

linki düzeltebilir misiniz? ve bunu flasllayınca şarj animasyonu değişir mi? @Orochi™ portladığım lineage rom üzerine flashlayacağım:)
  15. T

[ANLATIM]MT6582-92 CM13 Portlama

update-binary bulunamadı diyor sürekli
  16. T

çok sık rom değiştirmek telefona zarar verir mı?

cihaza yüklü olan romu çok sık değiştirmenin herhangi bir zarari olur mu?
  17. T

[OTA] v6132 Discovery 2 Mni

linki yenileyebilir misiniz? @Orochi™ :)