Arama sonuçlarınız

1. K

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

hocam rom adı nedir ?
  2. K

[port+4.4.2]Cool ui 6.0 for Discovery

Şimdi ben bunu indiriyorum yuklicem siz v2 yi cikarinca ben bunun ustune yukledigimde programlarin gitmemesi gibi bisi olabilir mi yani yukseltme gibi boyle bisey oluyodu sanırsam
  3. K

Zamanı belirli mi ona göre kuracağım çok hoş gorunuyor cunku elinize sağlık
  4. K

Turkçesi gelicek mi ?
  5. K

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

tam yükleme yaptınız mı wipe data factory felan ?
  6. K

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

ben bu romu yükledim ama şöyle bir sorunum var mesela şarjım %70 ken telefoun kapatıp açıyorum %13 oluyor neden acaba ?
  7. K

[OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V6 By AloneMan [Dark Tema Eklendi]

RE: [OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [Fix Eklendi] Peki hocam teşekkürler v6 yi bekliyorum o zaman bu arada gg klavyesini çok beğendim :D önerilerin indirmede yazması ve şu sanal tuş kapatma olayı
  8. K

RE: [OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [Fix Eklendi] Hocam google playden birşey indirirken yüzde olarak yazmiyo orayı nasıl cozucez
  9. K

RE: [OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [Fix Eklendi] Bu forumdaki her geliştiriciye teşekkür ediyorum her zaman yardımcı oldunuz :D
  10. K

RE: [OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [Fix Eklendi] hocam tweak fix ini bulamadım nereden bulabilirim ?
  11. K

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM hocam telefondan indirmeye çalıştım hata verdi pc den indirebiliyorum
  12. K

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Evet hocam
  13. K

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Hocam hatali dosya hayasi aliyorum indirirken
  14. K

LG G3 Xposed

Dediğim gibi işlemciyle alakalı olabilirde sorun
  15. K

LG G3 Xposed

Xposed sürümünü değiştirip dener misiniz ? [hr] Ayrıca snapdrogona sahip telefonlarda daha zor oluyor rootlamak xposed kurmak vs mediatek işlemcili telefonlarda daha kolay
  16. K

[5.10.29]MIUI V7 GM Discovery Full & OTA

Onu rom geliştiricilerimize sormalısın :)
  17. K

Ben yok diye biliyorum kurduğumda yoktu
  18. K

Root yapmada sıkıntı çıkmaz uygun rom yüklerseniz de sıkıntı çıkmaz normal yükliceksiniz :)
  19. K

[ROOT]General Mobile Discovery 2 Mini Root

Kingo rootun yeni surumunde bendede olmamisti bende apksi var istiyosaniz google drive a yukleyebilirim