Arama sonuçlarınız

1. K

[4.4.2][EDİT]GidGat™ Ultimate White Edition v6.5(Güncellendi)

lütfen kendi hatalarınızı geliştiricilerin üzerine atmayınız onlar en iyisi için çaba gösteriyorlar bedava rom buluyosunuz birde romu yapanları suçluyorsunuz biraz empati kurun lütfen
  2. K

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] teşekkürler :D
  3. K

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] peki ne yararı oluyor art nedir pek bilmiyorumda :D
  4. K

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] gg kurup arta nasıl geçebilirim ?
  5. K

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Rom gm discovery içinse rom ismini alabilir miyim ? :D
  6. K

Hocam widgeti nasil alabilirim ? :D
  7. K

Hocam bu widgete nasil ulasabilirim ? :D [hr] Şu widgeti bi bulamadim yav :D
  8. K

avea in touch 2 rom yükleme

RE: Rom Avea intouch 2 rom diye arastirin ben baktim ilk sayfada 4.4 kitkat rom atilmasi anlatilmis
  9. K

RE: Rom Evet her rom tanıtımında neler yapilacagi anlatiliyor cogu android telefona atiliyor ben gmd kullaniyorum bircok kez rom atmisligim var 1 rom dosyasi verilir digeri ya fix dosyasidir ya da cwm dosyasidir
  10. K

RE: Rom Telefonunuzda stock rom varsa cwm den yedeklerseniz stock rom dosyasını oluşturmuş olursunuz
  11. K

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [GUNCELLEME][OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® Super bir ROM tek eksiği çektiğim fotoğrafa kameradan bakamiyorum
  12. K

Pil göstergesi sorunu

merhabalar ben android m rom v4 ü kullanıyorum ama pil yüzdesinde sorun var galiba mesela %27 iken telefonu yeniden başlatıyorum %60 oluyor bende anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  13. K

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM rom güzel elinize sağlık
  14. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM derken anlamadm :D
  15. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM oo v3 alırım bi dal :D bu arada bir sorum olucak ekran 4x4 ken 5x5 yapabilir miyiz ?
  16. K

[ANLATIM] GNZ Uzantılı Tema Nasıl Editlenir ? - Discovery Tema Yapma...

hocam o ayrı bir programla oluyodu sanırım ben öyle hatırlıyorum
  17. K

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

RE: [STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat rom teşekkürler :D [hr] peki sp flash tool ile yüklediğimizdekiyle cwm den yüklediğimiz arasında bir fark olacak mı ?
  18. K

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe teşekkürler :D
  19. K

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Hocam bilinmeyen kaynaklar ayarını bulamadım