Arama sonuçlarınız

1. K

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe şimdi dedğim gibi  sim kartta kişiler var mı başka telefonda aktığınızda eğer varsa ve sadece sizin telefonunuzda gözümküyorsa rehber ayarlarında gösterilecek kişiler kısmında ordan sim kartı seçin birde öyle deneyin çünkü sadece google...
  2. K

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe gravitybox tan kaldırabilirsin 2.sim göstergesini  sim kartı başka bir telefona tak içindeki veriler silinmiş olabilir
  3. K

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS][V3] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery probleminin çözüldüğüne sevindim :D
  4. K

RE: [4.4.2][OS][V3] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery anladım cwm recovery tavsiye ederim bazen sorunlar çıkarabiliyor twrp recovery tekrar kurarsan düzeleceğini umuyorum
  5. K

RE: [4.4.2][OS][V3] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery tam temiz bir kurulum taptığınıza emin misiniz eğer öyleyse bu rom emoji desteklemiyor olabilir ayrıyetten fixlerle çözülür ya da uygulamalarla
  6. K

samsung romlarda pencere çok küçük

yedekleme işlemi yapıp stock romu kurmayı denersen çözüme ulaşabilirsin
  7. K

samsung romlarda pencere çok küçük

öncelikle bu sorun rom kurduktan sonra mı çıktı yoksa orjinal romda mı çıktı
  8. K

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [PORT-EDİT]][YENİLENDİ]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v3 rica ederim başka sorunlarınız ve ya sorularınız olursa öm den ulaşabilirsiniz bana
  9. K

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [PORT-EDİT]][YENİLENDİ]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v3 romun yeni sürümleri çıktıysa direk üstüne kur önce 1 sonra 2 sonra 3 ü kurmana gerek yok eskiyi sil yeniyi kur basit :)
  10. K

ses paneli yardim

yapamazsın diye biliyorum
  11. K

CUSTOM ROOM

google playden mi yüklüyor ?
  12. K

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM teşekkürler cevabın için deneyeceğim :)
  13. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM tamam teşekkürler :)
  14. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM hocam ben arayınca gözüküyor ama biri arayınca çıkmıyor anlamdım valla :D
  15. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Creative® hocam bu romda bir şeyi fark ettim mesela biri beni aradı konuştuk bitti ama kapatma tuşu  sesi dışarıya verme tuşu yok sadece arayan ismi gözüküyor :yorgun:  bu uygulamadan dolayı mı acaba ?
  16. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM helal olsun knk :D
  17. K

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® android m yi kullandım uzun bir süre bu rom çıkınca çıktığı gün yükledim :)
  18. K

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® öncelikle güvendiğin için teşekkür ederim romu yüklediğinde boşa güvenmediğinizi anlayacaksınız :D [hr] 2 gün olmadı daha fazla oldu yanlış hatırlıyo olabilirsiniz :D
  19. K

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® bu romu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ben sürekli telefona rom atan birisiyim şu ana kadar kasma donma gibi şeyler yaşamadım hatta tam tersine daha da hızlandı diyebilirim açılış animasyonu güzel pil performansı gayet iyi android m ye çok...
  20. K

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® iş yerindeyim malesef ss ataıyorum mağlum iş yerinde internet filtreli ama bu forumda araştırırsan bulabilirsin hatta sana link atacağım ben şuan android m v2 yi kullanıyorum ...