Arama sonuçlarınız

1. K

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [PORT-EDİT][4.4.2]Stay Os Rom #By Creative® güzel bir rom tavsiye ederim ama android m v2 rom daha opi :D
  2. K

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM ben illa değişsin demiyorum ki değişse iyi olur diyorum çokta önemli değişmesi şart bir şey değil yani kullanıcı fikirleri sunuyoruz insanlar fikirlerini öne sürüyor biliyoruz bizde kolay olmadığını bizim söylediklerimiz sadece bir...
  3. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM kilit ekranı değişse iyi olur aslında sonraki çıkıcak romlarda v3 te mesela değişik animasyonlu kilit ekranları olursa 10 numara şimdi bu roma 9.9 puan veriyorum  :laugh: benim görüşüm bu yönde
  4. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM anladım hocam farklı bir müzik çalar kurarız yani nolcak o da nazar boncuğu olsun teşekkürler rom için  :D [hr] tüm sürümleri kullanmışız onu demek istedim kitkat lollipop android m  :)
  5. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM birşeyi daha farkettim forum başlığı=kitkat custom rom,rom dosyalarında gördüğüm dosya adı=lollipop, rom adı=android m hocam ne güldüm ya  :rool: :rool: :rool:
  6. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM hocam şimdi havamı atıcam bizimkilere sahte mahte ama diğer romlar gibi özeelik gözüküpte çalışmama gibi bir durumu yok aa bu arada arada sırada müzik durdu hatası alıyorum  :(
  7. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM sürümde yakıyo haniy haniy  :D :D
  8. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM hayatımda gördüğüm en stabil ve görsel olarak mükemmel bir rom
  9. K

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Oo aldım bi dal  :D
  10. K

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Oh ne iyi  :D
  11. K

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Bizde biliyoruz ama rom diyince aklımız gidiyor   :)
  12. K

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Tamamdır ellerinize sağlık şimdiden  :D
  13. K

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Hocam siz yorulmayın ua biz deneriz  :D
  14. K

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Oo adaşına da deneme fırsatı yok mu  :D [hr] Hocam artık şu romu koysak dayanamıyorum  :D :D
  15. K

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM ooo alırım bi dal hocam  :D :D
  16. K

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM tamam hocam ellerinize sağlık tüm emekleriniz için teşekkürler yoruldum rom kurmaktan sürekli çıkarıyorsunuz kuruyorum bende dayanamayıp  :D
  17. K

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM indirme linkini göremiyorum  :D
  18. K

V2 (güncellendi) GG Ultimate Purple Version

RE: GG Ultimate Purple Version bunu yükledikten sonra mı renkler değişiyor ? eğer öyleyse bu fix dosyasında kendimize göre renkleri ayarlayabilir miyiz ?
  19. K

Custom rom edit

dosyaları bilmediğim için kurcaklayarak bozmak istemiyorum ama neyin nerde olduğunu da bilsem yeterli benim için [hr] cevabınız için teşekkürler
  20. K

Custom rom edit

kusura bakmayın pek bilgim yok konu açmada