Arama sonuçlarınız

1. K

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

stock rom mu yoksa custom rom mu ?
  2. K

Custom rom edit

nerede olması gerekiyor pek bilgim yok yeni üyelerden biriyim de
  3. K

Custom rom edit

herkese merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı sizlere detaylı bir şekilde rom editleme nasıl olur ben birkaç düzenlemeler yapıyorum özel sürüm numarası değiştirme vs ama bunlar basit şeyler daha detaylı editlemeler nasıl yapılır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden...
  4. K

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

indiriyorum bakalım nasılmış  :D
  5. K

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] :D :D
  6. K

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] internette araştıırırsan bulabilirsin yanlız root ve root attığında anlıyorlar haberin olsun interneti kapatır mesaj uygulamasını devre dışı bkrakır ve diğer meb uygulamalarınıda kapatırsan anlamıyorlar [hr] bir yazı buldum bu tablete root atanlar olmuş...
  7. K

[4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V3

deneyen var mıdır ? rom hakkında görüşlerini alabilir miyim
  8. K

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

mesaj attım ama gelmedi sanırsam ?
  9. K

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] cihazınız gmd ise lg g3 rom kesinlikle tavsiyemdir  :D [hr] tabiki atılır android sonuçta
  10. K

estafurullah  :D :D şimdi öncelikle root atıcaksın telefona ha garantisi var mı telefonun
  11. K

anladım bende discovery 16 gb var ben lg g3 romu kurdum 2 gün önce gayet stabil kasma felan görmedim daha bir tek müzik  uygulamasına giriyorum ayarlara tıklayınca durduruldu hatası alıyorum ama uygulama kpanmıyor garip :D  o da ayrıyetten uygulama yüklenmesiyle düzelir pek önemli birşey değil...
  12. K

eğer birkaç sorun varsa rehber uygulaması yeterli olmayabilir telefonunun markasını söyleyebilirsen stabil çalışan romlar bulabilirim sana eğer ilk defa rom ve cwm yükleyeceksen biraz daha araştırmalısın bende sana yardımcı olurum atmak istersen ben romda gelen rehber uygulamasını kullanıyorum...
  13. K

telefonu root etmek istiyosan kingo root tavsiyemdir root gereklidir bir de cwm yüklemelisin rom atmak için önce dosyaları indir rom dosyası fix dosyası vs somra cmw recovery den wipe data factory reset ve wipe cach de sonra romu yükle ilk açılış biraz uzun sürebilir korkma eğer sadece rehbere...
  14. K

hiçbirşey olmaz ::Den bir sürü rom kuruyom telefona ama wipe data factory reset işlemlerini kesinlikle yap ben yapmamıştım hiçbir romu yükleyemiyodum  :D
  15. K

[PORT][ART][4.4.2]NeatROM for General Mobile Discovery

Güzel roma benziyor indiriyorum bakalım inşallah stabil romlardan birisidir romlarla ilgili çok sıkıntıdayım şu aralar :D systemiu hatası alıyorum çoğu romda inşallah bunda aynı hatayı almam :D