Arama sonuçlarınız

1. Bünyamin Çanga

piranha IQ

harbiden kendi yazılımı vasat bu telefona gidgat gibi sağlam rom lazım inşallah bi geliştirici çıkarda halleder
  2. Bünyamin Çanga

Mortal Kombat X

FATALITY nasıl yapılıyor harbi bilen var mı ? oyunun ilk başında ilk savaşta bi kere oldu sonra hiç olmadı
  3. Bünyamin Çanga

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Piranha IQ Plus Fiyat: 699 TL http://www.gsmarena.com/xolo_q2100-6735.php ----> Burdaki telefon yurtdışındaki donanımsal özellikleri biraz düşük versiyonudur. http://piranha.com.tr/product.php?product_id=665#.VT-kO_C-Nps -----> Türkiye deki satan firmanın sitesi. Özellikleri MTK6592 8...
  4. Bünyamin Çanga

700-800 Telefon Tavsiyesi

8MP kamerayı yazılımla 13 MP yapmışlar ve heryerde 13MP Kamera Sony (R) Sensörlü olarak geçiyor yani donanımsal olarak 13 diye satılsa haklısınız çokta kötü çekmiyor gündüz çekimleri discovery den çok az daha iyi gece çekimleri kötü ön kamerada malesef çok iyi değil ama idare eder eğer kamera...
  5. Bünyamin Çanga

Piranha IQ+

aynn güzel telefon bn kullanıyorum 3 4 haftadır memnunum ama forumdan bi geliştirici ya da başka birileri rom yapsada kullansak
  6. Bünyamin Çanga

700-800 Telefon Tavsiyesi

Bndede Piranha IQ+ var tek sorunu yazılımsal sorunları var güncellemeyle giderilmesini bekliyoruz şarj performansı max ekran süresi 7 saat normal kullanımda telefonu 2 gün kullanabilirsin performans çok iyi kasma donma ısınma yok kamerası çok iyi bişey istiyorsanız tavsiye etmem
  7. Bünyamin Çanga

Piranha IQ+

Bn aldım kullanıyorum pişman değilim telefonun kalitesi ele sağlam lık hissi veriyor ekran kalitesi güzel ses çıkışı mükemmel ?  şarj performansı bn max 7 saat ekran süresi gördüm (face + whatsaap + tarayıcı)  normal kullanımda 2 gün rahat kullanılıyor Oyun performansı çok iyi yüklediğim hiçbir...
  8. Bünyamin Çanga

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Kesin firma kendisi dedi ama daha çoğu sitede 699 TL millet zamlanmadan alıyor zam nedeni dolar  :)
  9. Bünyamin Çanga

699 TL ye aldım haftaya 799 TL olucak hmncik alayım dedim  :D
  10. Bünyamin Çanga

Piranha IQ Plus dan selamlar İnşallah forumdan bi geliştirici alırda telefonu uçurur  :D :bazuka:
  11. Bünyamin Çanga

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor oneplus one ı copy paste yapıp verin bize kullanalım :D :bazuka:
  12. Bünyamin Çanga

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Tam destek alırsın bu forumdan bnce :D   :bazuka:
  13. Bünyamin Çanga

Telefon Tavsiyesi (Please!)

Para kısıtlı max 800 tl 
  14. Bünyamin Çanga

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

RE: [PORTED] [v3.1 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience Alttaki viper4a veya dolby kullanıyorsan yükleyeceksin kullanmıyorsan üstteki kur 
  15. Bünyamin Çanga

Elite kullanan varsa aranızda  yazılımsal sorunları varsa nedir? Ve kaç saat ekran süresi alıyor? 
  16. Bünyamin Çanga

Fiyatı nedir? Nexus 5 in... G2 yi eledim o zman elime aldım mı en az 45 dk asphalt 8 nova 3 veya modern combat 5 i oynarım ısınıyorsa boşverelim onu o zman :D Elite ile Piranha IQ arasında gidip geliyorum aslında hangisinin oyun oynarken daha çok ekran süresi verdiğini merak ediyorum
  17. Bünyamin Çanga

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Art a geçince ne gibi faydaları olacak bilgi verir misiniz?
  18. Bünyamin Çanga

Max ekran süreleri nelerdir g2 ve elite in? Mesela Piranha IQ Plus ın 7 saat ekran süresi varmış face whatsapp tarayıcı küçük oyunlara filan girince
  19. Bünyamin Çanga

:welcome: 3 Telefon arasında kararsızım bunlar; 1) Piranha IQ Plus Sıfır (699 TL) 2) Discovery Elite 32 GB (2.EL) (Temiz 800 TL) 3) LG G2 (2.EL) (Temiz 800 TL) Telefondan beklediğim şeyler ise oyun ( Nova3 + Asphalt 8 + Modern Combat 5 gibi oyunları kasmadan full ayarda oynaması) ve...
  20. Bünyamin Çanga

[Ketchapp] Push The Squares 1.0.0 (100)

hiç olmadı mesajlara sırayla eklerdiniz oyunları şuan aşırı kalabalık oyun bölümü