Arama sonuçlarınız

1. ByKaraca

General Mobile Android One 4G

telefon koskoca google in testlerinden gecmis 6 ay gibi bir gecmisi var hata aramak yanlis olur bence fiyatina gore harika olmus
  2. ByKaraca

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 dun razorun paylastigi leki romdayim hocam eger taban rom oysa hemen yukleyecegim o yuzden sordum
  3. ByKaraca

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 Romun tabanı leki rom mu hocam ?
  4. ByKaraca

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery 1 saattir kullaniyorum suana kadar kullandigim en seri stabilitesi yuksek rom diyebilirim gercekten harika bir rom olmus sarj konusuna gelirsek gidgat ultimate den cok daha iyi oldugu kesin biraz daha kullanip detayli gozlemlerimi yazarim 10...
  5. ByKaraca

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery peki hocam buna baska bir systemui.apk atsak kullanabilirmiyiz ? calisir mi uyumlu olurmu ? legend 11 romdaki mesela ?
  6. ByKaraca

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery yerimizi alalim hemen deneyelim edit : hocam sarj durumu hakkinda bilgi verirmisiniz ?
  7. ByKaraca

[PORT][ART] LEAGOO ROM [ONE-SHOT]

çok hos gorunuyor
  8. ByKaraca

KK Dosya Yoneticisi

rez banada lazim
  9. ByKaraca

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

rom u uzun zamandir bekliyordum gercekten cok iyi ama yogun yuk altindan telefonun kitlenip kaldigini gordum ram kullanimi greenify kullanmama ragmen cok yuksekti sanirim bu sorunlar rom tabani degisince ortadan kalkacaktir bunlar disinda bir sorunla karsilasmadim
  10. ByKaraca

Rezillik

yazik
  11. ByKaraca

[4.4.2][ART]* Htc Desire 816G Dr.Razor™ *

İngilizce de olsa kullanisli bir rom guncelleme ile daha da. İyi olacaktir
  12. ByKaraca

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Hocam hala Dr razorun desire 816G romuna guncelleme bekliyorum htc hastası birisi olarak sizin romunuzu kullanmak isterim ne zaman yayinlayacaksiniz acaba ?
  13. ByKaraca

YGS :)

Bu yil oldugu kadar yapacagim duruma gore belki tercih yapmam umarim hepimiz istedigimiz yerlere yerlesiriz
  14. ByKaraca

Kitkat Güncellemesi Kasma Sorunu

LEGEND V11 Deki Gigdat Launcherı mutlaka kullanın derim Link https://yadi.sk/d/9pXAXI_8f7TC4 Direk apk olarak kur
  15. ByKaraca

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Ciktigi gun yukledim cihaz ı ben bile taniyamiyorum cidden cok stabil 3 gun boyunca acik kaldigi durumlarda bile ram kullanimi ve stabitesinden taviz vermiyor Gidgat Ultimate ve Legend 11 telefon cöp olana kadar beni idare eder yapimda emegi gecen herkese cok tesekkur ederim
  16. ByKaraca

Kitkat Dosya Yoneticisi

Bu konuyuda gormustum ama aradigim tam olarak bu degil tesekkurler yine de [hr] Kitkatın stock dosya yoneticisi ni istemistim ama nokta virgule dikkat etmeyince anlasilmamis tabii benim hatam :)
  17. ByKaraca

Müzik Paylaşım Konusu

RE: Müzük Paylaşım Konusu Vay bee bir seneden fazla olmus okanın programina cıktıklarında AOG da herkes izlemisti , son 10 dakika gostermisti Okan :mad:
  18. ByKaraca

[PORT-JB] CM10.2 By OROCHI™

Onlerden yerimizi alıp takip edelim
  19. ByKaraca

Kitkat Dosya Yoneticisi

Yardim edecek yok mu ?