Arama sonuçlarınız

1. H

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Miui v6 dayım pc ye dosya transferi nasıl yapılır bu romda USB bağlanınca hiç seçenek çıkmıyor :) sadece şarj oluyor. Acaba kablo danmı ama orijinal şarj aleti sanmıyorum çözemedim :)
  2. H

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Rom çok güzel olmuş emeğinize sağlık.Tek sıkıntım sürekli bağlandığım birkaç wifi de bağlanmaya sorunu yaşıyorum.wifi fix varmı color os içiosyada başka bir romdan alıp atsak çalışırmı?
  3. H

Link açılmadı mega Edit tarayıcı değişince oldu
  4. H

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Oyun içinde ekran görüntüsü almıyor. Masaüstünde alabiliyorum anlamadım uygulama içinde de alıyor sadece oyunda alamıyorum
  5. H

Ben ilk açılışta system.ui durdu hatası alıyorum arka arkaya acaba format sistem yapmadığım içinmi mutlaka yapılsın yazılmış da. Format sistem yaparsam disk bölümlendirme yapmıştım o gidermi. Sadece factory reset ve cache yaptım.Format sistem diğer romlarda yapmamıştım. Bölümlendirme gitmez...
  6. H

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Teşekkürler hocam :)
  7. H

Orochi hocam xposed ve gravity kullanmanın tek nedeni toggles daki kolay 2g-3g geçiş ayarlara gitmeden.Bunu başka birşeyle yapabilirmiyim eğer varsa xposed kullanmam ama araştırdım widgetker var ayaralara yönlendiren Başka yok gibi.Aslnda bazı romlarda entegre edilmiş rom tooggle a ekleme...
  8. H

Şuan art için xposed kaldırmak istemedim dalviktede çok hızlı bir rom. Birde xda da alpha xposed yayınlanmış lolipop için art uyumlu ama çözemedim ustalar bakabilirse art kitkat lara uyarmı acaba bu alpha sürüm.
  9. H

Hocam arta geçiş yapıyorum ultimate art edition da libso art yüklensinmi diyor tamam başlatıyor tekrar ama ayarlardan bakıyorum dalvikte duruyor.wipe dalvik art cache de denedim olmadı hep dalvikte kalıyor ne yapmalıyım. Edit pardon hocam xposed yüklemiştim sanırım ondan galiba unuttum :)...
  10. H

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Ashera sıkıntın ne sanane oldu neden siz ilk yorumdan okumadan cevap veriyorsunuz.artı sana ne oluyor.Üçüncüsü son cevabımı yazdım haTa bendeyse özür de diledim.Sen neyin nesisinde uzatıyorsun hala konuyu.Bugüne kadar yardımcı olan tüm arkadaşlara...
  11. H

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Orochi hocam saygım sonsuz haklısın ama en başta arkadaş senin gibi tema desteğinin açıklamasını yapmış olsa diyecek bişey yok ama lafa biri size tema desteğimi var dedi de diye girince cevaba ister istemez insan geriliyor biz bilmiyor olabiliriz...
  12. H

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Başlatan sensin.Neyse ne ya görülen bir yanlışı söyledik söylemez olaydık. Yemediğimiz laf kalmayacak eleştiri yapınca.
  13. H

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Herkes senin kadar zeki! değil demekki sinirin kimde olduğu da belli.hitabına dikkat et ne yaptığın ne konumun kimseye bu tarzda birader yavaş mavaş hakkını vermez
  14. H

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Tema desteği yoksa neden oraya tema iconu koyup akıl karıştırıyorsunuz o zaman diye sorarlar adama.yada ana başlığa icon var tema desteği yok diye yazarsanız bizde gereksiz soru sormamış oluruz
  15. H

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Rom çok güzel elinize sağlık,.tek tema boşta bir işlem görmüyor sanırım.başka da bişey yok çok güzel
  16. H

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Romu kurdum yazılanların hiçbirini yaşamadım 10 numara 5* eline emeğine sağlık :)