Arama sonuçlarınız

1. Eren Dursun

ETAB 5 için PUBG MOBİLE

GLSTOOL u biliyorum ancak 1-2 hafta once call of duty mobile kurdum glstooldan en yüksek ayarları yaptım olmadı pubgdede olmaz diye denemedim ama ozaman kitkat stock rom kullanıyordum TABLET ÇÖKTÜ Bİ DÜZELTİM DENEYEÇEĞİM
  2. Eren Dursun

E-Tab 5 Usb Aygıtı Tanınamadı Hatası

Herkezde öyle senin tablette sorun yok 1-2 ay sorun bütün hepsinde öyle oluyo benimkide oyle
  3. Eren Dursun

ETAB 5 HİÇ AMA HİÇ AÇILMIYOR (ÇÖZÜMÜ)

Arkadaşlar bende bu sorunu yaşıyordum şimdi çözümüne geçelim Eğer ölü gibiyse Brick olmuştur TWRP de gitmiştir yani tam tamına oyuncak gibidir ama çözümü ise flash tool dur flash tool da hata veriyorsa normaldira 1 hafta bekleyin sarja takın general mobile yazısı çıkar çıkmassa geçmiş olsun...
  4. Eren Dursun

ETAB 5 için PUBG MOBİLE

O yol ne lan
  5. Eren Dursun

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Elinize sağlık ancak bende ses tuşu bozuk TWRP ye girip kurumsal cihaz yöneticisini nasıl kaldırıcam tablet çoktü
  6. Eren Dursun

Etab5 rr 5.7.3 WiFi sorunu

Merhaba sana Meb'in kendi yayınladığı bir rom var onu kullan ETAB - 5 yeni romlar yayınlandı. (06.04.2019) Bu rom baya stabil şimdiden hayırlı olsun
  7. Eren Dursun

rom sonrası açılmıyor tablet acil yardım

FLASH TOOLDAN BAŞTAN ROM YUKLE VEYA TWRP DEN
  8. Eren Dursun

E-Tab 5 Açılmıyor

bende o bile olmuyor flash tool dan yapacam onu bile gormuyor
  9. Eren Dursun

E Tab 5 İşletim Sistemi Silindi[Soft Brick]

bende flash tool bile olmuyor olmuş gibi tablet
  10. Eren Dursun

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

link.tl giriyor yapamıyorum alternetif link varmı 1564727886 Benim cihaz sarj bile almıyor olü gibi bakalım belki olur olmazssa yapacak bişey yok programlamada kullanırım belki uyumlu deilsede batarya parçaları falan kullanırım
  11. Eren Dursun

ETAB 5 HİÇ AMA HİÇ TEPKİ VERMİYOR

Merhabalar tableti sarjdan aldım hala tuş ışık yanıp sonuyordu sonra güm gitti hiç ama hiç tepki vermiyor kulaklığı algılamıyodu 1 damla kadar su koydum sonra hemen boşalttım su ile ilgili olmasına imkan yok ogun bir rom yükledim rom sıkıntısız olamaz mebin kendi paylaştı romu ama romu yuklerken...
  12. Eren Dursun

Etab5 sarj hızlı gidiyor

Ben bu tableti letgo dan aldım şarjı normalden coooooooooooooook hizli mi gidiyor yoksa normalmi not: 4 yıl kullanılmıştır
  13. Eren Dursun

ETAB - 5 yeni romlar yayınlandı. (06.04.2019)

Bütün romlar sıkıntılı bu orjinala ROM olduğu için yüklü yorum
  14. Eren Dursun

[ACİL] E Tab 5 HİÇ ACİLMİYOR ÇOK ACİL YARDIM

BENİM CİHAZDA OYLE OLDU BEN SDK YI 19 KEN 25 YAPTIM HERŞEY SÜREKLİ DURDURULDU SONRA AÇILMADI TABLETİN ÇÖKMÜŞ ROM ATACAKSIN ATAMIYORUM DİYORSUN AMA BAŞKA CAREN YOK ÇALISIRKEN USB HATA AYIKLAMAYI AKTİFLEŞTİRMELİYDİN GEÇMİŞ OLSUN EĞER AÇMISSAN FORMAT ATTIGIN İÇİN KAPANMIŞ OLABİLİR
  15. Eren Dursun

ETAB 5 KULAKLIK SORUNU

TWRP YÜKLÜMÜ YÜKLÜYSE BAŞTAN STOCK ROM AT BELKİ DÜZELİR
  16. Eren Dursun

[4.4.2][CUSTOM ROM] ETAB5 EDİT STOCK ROM(MEB GÜVENLİK EKRANI SORUNU YOK)

Hocam ben romu şuan yükledim şimdi general mobile yazısı sürekli donuyo wipe den veriyi silmedim silince zaten sadece uygulamalar gidiyo fatk etmiyo yani şimdi olmazsa baştan başka rom yüklemek zorunda kalıcam yaa
  17. Eren Dursun

ETAB 5 KULAKLIK SORUNU

Benim kulaklığı algılamıyor galiba attığım romdan sendede eğer bir rom atmissan ondan olabilir