Arama sonuçlarınız

1. Dragonx

[ANLATIM] RECOVERY BACKUP'INDAN ROM HAZIRLAMA

Bilgi için cok teşekürler daha önce yapmıştım boot.img anlamamış stock cwm rom dan alıp yüklemiştim acıldı ama rootsuz açılmıştı bu iyi olacak
  2. Dragonx

[Anlatım] Uygulama Nasıl Portlanır Basit Yöntem

Mütiş bayağı bilgilendim teşekürler
  3. Dragonx

[ANLATIM] APKTOOL Kullanımı Dex Açma Kapatma

Daha apk ları açıyordum resim deyiştiriyordum simge ekliyordum ama bazıları hata verib apanıyordu eyer bunu başarabilirsem çok işime yarar
  4. Dragonx

ROM - APK Nasıl Türkçeleştirilir?

Ben böyle bir anlatım arıyordum teşekür sırf kendimi denemek için acaba yapabilirmiyim ama ben kısa yoldan kopyala yapıştır yolla yapmaya deniyeceğim
  5. Dragonx

LITE-KAT [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY] By Orochi™

En sevdiğim mütiş bi rom oriççi üstata helal olsun bi de etab5 oriççi rom yapsa ne güzel olur en güvendiğim bence en teçrübeli işinin ehli bir geliştirici kesinlikle güvenilir işinin ehli tavsiye ederim 7 romumdan 6sı oriççi 1 leki
  6. Dragonx

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Süper bi rommuş lan vay en iyisi diyebilirim Ful Hd rom ooooo apex launcher çok yakıştı bu roma gözlerime inanamıyorum legand açıldı ha ha ufak bi estetikle ful hd rom çok Teşekkür Helal olsun lan favori romlarım arasında
  7. Dragonx

Kilit ekranı saat tarih bozukluğu nasıl giderilir

Leki rom yükledim animasyondan tut bir çok şeyini deyiştirtim güzel çalışıyor ama kilit ekranı saatın tarihi öö:d buna benzer kod gösteriyo nasıl düzelir 1573942069 Ulan kimse cevab yazmamış bari ben kendime yazayım ayarlar tarih saat bölgesel yap geçiçi düzelir burayı görüpte bilibde cevap...
  8. Dragonx

[4.4.2][PORT][OS][STABIL] VIBE UI 1.5 ROM - BY MATRIX

Bi bu kaldı deneyeyim ama boyut yüksekmiş
  9. Dragonx

[ANLATIM] Ayarlara Logo Ekleme

Bakalım ayarlara kendi ismimi verebilecekmiyim
  10. Dragonx

[ROM-EDIT] Xperia™ Z3 Style

Teşekürler
  11. Dragonx

[ROM-ORJ] BLU LIFE PLAY V7173

Elephone romu indirdim rom çok güzel ama şebeke sinyal az çekiyor buradan bi bakayım
  12. Dragonx

[ROM-PORT] Elephone-P10C

Oriççi hoçanın romları çok kaliteli oluyo elimde 3jelibon 3 kitkat hepside oriççi hocanın romları başkadayok sanırım bunuda deneyeçeğim Rom çook güzel sim sinyali düşük gösteriyor hd rom tenkyu 1573567027 Ya rom hd çözünürlükte neden şebeke düşük çekiyor of ya
  13. Dragonx

[ANLATIM] Zip ROM Oluşturma JB/KK

Aradığkmı bulurum inşallah
  14. Dragonx

Başlangıç için Rom Düzenleme

Ha ha sana yardım etmiyeceğim çünkü bende pek terçüme sahibi değilim olsam bile çok uzun ve biraz karmaşık yazmışsın 2 sefer okudum yazını aslında bende kendi romumu yapmayı ve rom düzenlemeye çalışıyorum yani araştırıyorum araştırmak bazen iydirişin kısası dertlerimiz biraz uyuşuyor Ha ha ben...
  15. Dragonx

[CWM-STOCK] GM Discovery 4-16GB v8174 Sürümü + FM Radyo Sorunu Çözümü [2016-04-16]

Bundaki uygulamalar bana lazım arkadaş romu kaldırıyosun ne diye belirtmiyosun rom kaldırılmıştır diye bir yazı çokmu zor ne tuhafsın sen yani bir dandik reklama giriyoruz çokmu iyi oluyor ne kazanıyorsun sen bundan
  16. Dragonx

[CWM][4.4.2] Stock Son Sürüm V8174 By Dr.Razor™ & AloneMan

Bundaki uygulamalar bana lazım indirebilirsem güzel olur
  17. Dragonx

Reklam sorunu

Hocam bi soru sorayım cevabı vermek kısmetse verirsiniz kendime göre ROM yapayım dedim KitKat ROM tabanı vibe ROM aldım sadece uygulamaları deyiştirecektim uygulamalarda discover stock CWM jelibondaki romdan Lancer.dosya.galeri gibi vibe roma aktaracaktım önce lancerı deneyim dedim apk kurdum...
  18. Dragonx

Reklam sorunu

Problemden cok bazı tarayıcılar reklamları geçemiyo örnek viva gibi düşük tarayıcılar discover düşük ramlı tel olduğu için googl gibi büyük boyutlu tarayıcı herkes kullanamıyor kullanırsın ama çok yer kapladığı için kurar silersin böyle sıkıntı yaşayanlarında olduğunu bilinsin diye konu açtım
  19. Dragonx

[4.4.2][CUSTOM ROM] ETAB5 EDİT STOCK ROM(MEB GÜVENLİK EKRANI SORUNU YOK)

BAKTIM KURU BİR TEŞEKÜR ETMİŞİM HAKSIZLIK ETMİŞİM romu biraz kurcaladım ap.priv ap.ve freybortaki bütün odexleri sildim romu 266 mgb düşürdüm rom en iyilerden dışarda yazılım atsak 50 tele üstelik tableti bırak akşam gel uğraş dur haha burda bedava üstelik iki dakikada kurulum COK TEŞEKKÜR Max...
  20. Dragonx

Reklam sorunu

Forumdaki bir çok rom ve uygulamaya ulaşmak çok zor çünkü reklamlar çok bazı tarayıçılar reklamları geçemiyor ben discover 4gb sistem 1gb ramlı telde illa 130 mgblık googl mu kuraçam e insaf e insaf kendimi bildim bileli viva tarayıcı kullanırım googl kur sil gool kur sil e insaf şu form bana...