Arama sonuçlarınız

1. A

E-tab 5 Düzenlenmiş Stock Rom Yükleme (Ayrıntılı driver kurulum + 56 SANİYEDE ROOT)

Cvp: RE: E- Benim öyle bir sorun olmadığı için tam emin değilim ama MAC değiştirmek için MAC Spoofer diye bir uygulama vardı diye hatırlıyorum bir dene istersen
  2. A

ETAB5 TABLETİ OKUL DIŞINDA GARANTİYE YOLLAMA

Cvp: RE: ETAB5 TABLETİ OKUL DIŞINDA GARANTİYE YOLLAMA Sorun olmaz. MNG kargo yazıyor orda. [hr] Evet okuluna yolluyorlar.
  3. A

ETAB5 YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİ

Etab5'in garantide parça değişimi fiyat bilgileri: Fiyatlara işçiliği de dahil ederek hesaplama yapabilirsiniz.
  4. A

ETAB5 TABLETİ OKUL DIŞINDA GARANTİYE YOLLAMA

Merhaba arkadaşlar. Tabletini kişisel olarak garantiye yollamak isteyenler olabilir hem bu sizin açınızdan da daha iyi olur arkadaşlarım öğretmenlerine verip 1 ay kadar süre yollamalarını beklediler. Ben 2-3 tableti kendim yolladım 7-8 gün içerisinde yapılıp geldi. Öğretmenler üşenip...
  5. A

ETAB 5 ŞARJ SOKETİ

Stock rom atmadan yollayınca illegal yazılım yüklenmiş denilerek 50 lira ücret çıkartılıyor tabi şarj soketi de değişirse onun da fiyatı üstüne eklenebilir kullanıcı hatası denilir ise. Okul ile de yollamak zorunda değilsin aşağıdakileri yaparak yollayabilirsin ama tableti okula yolladıkları...
  6. A

E-tab 5 Düzenlenmiş Stock Rom Yükleme (Ayrıntılı driver kurulum + 56 SANİYEDE ROOT)

Driver kurulu mu ondan emin ol. Kurulu ise tableti bağla download de sonra güç ve ses kısma basılı tut flaşlamaya başlar. Eğer olmuyorsa başka bilgisayarda dene. Hiç hiç olmazsa servise yollarsın. Edit: Arkadaş özel mesaj da göndermiş yeni okudum ve 7-8 tablet yaptığını sonuncuda da download...
  7. A

Ne diyon  :D :D [hr] Bilmiyorum hiç stock atmadım. [hr] 1- Tabletlerin MAC Adreslerine göre değilde seri numaralarına göre kayıt edildiğini biliyorum ki zaten kurumsal olmadığı için normal olarak sistemde gözükmeyecek MAC adresinin bir zararı olmaz. Ha bir de şöyle düşünme sistemde...
  8. A

Xposeddan phone id changer ile değiştirildiğini görmüştüm forumda denemedim ama dene istersen.
  9. A

Videoda da OTG bağladım gösterdim olduğunu ve çalışıyor yapan çoğu kişide başka bir kablo ile deneseniz iyi olur. [hr] Ne tiki onu anlamadım ki zaten stock atınca format işlemine gerek yok tüm her şeyin yedeği alındığı için data, cache gibi sistemi tamamen kuruyor eskisi gidiyor formata...
  10. A

TWRP'den Wipe Format data yap videoda vardı zaten [hr] Windows7 driver anlatımı yaptığım yeri izleyin oradaki gibi "Aygıt Yöneticisi"nden kurun olacaktır o zaman.
  11. A

Rica ederim. Fotoğraflı anlatımı ileride yapabilirim belki. O ismi değiştirebiliyorsunuz özelden iletişime geçerseniz yardımcı olurum. 3C toolboxu çok incelemedim açıkçası, sadece dns değiştirici kısmını biliyorum içinde daha bir sürü ayar var incelemek lazım bi arkadaşın onunla uygulama...
  12. A

Evet, neden olduğuna dair bir fikrim ve nasıl düzeltilebileceğine dair bir fikrim yok zaten youtube'da belirtmiştim açıklama kısmında durumu riski göze alanlar yapsın diye. Yazılımsal bir sorun zaten servise yollarsanız düzeltip yollarlar. [hr] Ben denemedim giriş yapmayı sadece kurdum. Bir...
  13. A

Bilmiyorum da tam Obtain DRAM Failed diye bir hata geliyor olabilir bağlayın bilgisayara download diyin sonra güç ve ses kısma basılı tutun başlarsa olur olmazsa birkaç kere daha deneyin olmuyorsa benim aklıma gelen başka bir şey yok servise gitmesi gerekebilir.
  14. A

Evet rootlayabilirsin. [hr] Yok denedim sorunsuz çalışıyor zararı yok SSO'nun. Sistemin içindeki eba marketi düzelticem bir de google drive'a bağlanmıyordu onu da çözdüm bir de onu düzelticem. İhtiyacı varsa arkadaşının bunlara yine kurarsın. [hr] Yok yok gerek yok direk sp flashtan yine...
  15. A

Ben dün bir öğretmenin demesi üzerine EBA Market'e baktım yeni hazırladığım system.img dosyasında bir sorun olmuş Eba Market'e girmiyor eski hazırladığım sistemi attık oldu ben yeniden oluşturucam dosyaları ama PDF okuyucuda veya eba markette bir sorun yok o sorun neden kaynaklanır bilemem eğer...
  16. A

Eba VSınıfı isteyenler için: Eba VSınıf Öğrenci: http://s6.dosya.tc/server4/tvfmkn/vclass-student-release-etab5.apk.html Eba VSınıf Öğretmen: http://s6.dosya.tc/server4/hww0gj/vclass-teacher-release-etab5.apk.html İkisinin de çalışması için gerekli olan Eba SSO...