Arama sonuçlarınız

1. E

[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5

Bu ROM çok güzel hoşuma gitti teşekkürler de ROM'un sorunları var. Video izlerken yeşil ekran geliyor. Mozilla da ya da başka tarayıcılarda dolaşıyorum. Tablet donuyor ve sonra siyah bir ekran geliyor biraz bekledikten sonra beni kilit ekranına atıyor. AudioFX'İ beğenmedim ses az geliyor. Dolby...
  2. E

E-Tab 5 İçin Sıkıntısız Rom İsteyenlere Özel Konu

Şu anda güncel olarak kullandığın ROM un linkini yollayabilir misin? Şimdiden teşekkür ederim.
  3. E

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

Merhabalar. Bu ROMu kurarken Error Code:20 hatasi aldım. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. E

[FINAL][STABİL]ResurRecTioN ReMiX V5.7.3 FOR E-TAB 5 PORT By_KadirAyyıldız

The Open GApps Project diye bir sayfa açıldı neyi indirmem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
  5. E

GM 5 PLUS BLUETOOTH CİHAZ ARAMA VE BAĞLANMA SORUNU

Teşekkürler. Sorunu düzelttim. Telefonu mecburen sıfırlamak zorunda kaldım. Sifirlayinca düzeldi. Yardımın için teşekkür ederim.
  6. E

GM 5 PLUS BLUETOOTH CİHAZ ARAMA VE BAĞLANMA SORUNU

Herkese selamlar. Telefonumda Bluetooth cihazı aradığımda cihaz bulmuyor, aslında cihazları ararken arıyor yazısı takılı kalıyor. Bunun bir çözümü var mı???
  7. E

[4.4.2][CUSTOM ROM] ETAB5 EDİT STOCK ROM(MEB GÜVENLİK EKRANI SORUNU YOK)

Bu Custom Rom sayesinde MEB'in kısıtlamasından kurtuldum. Hatta YouTube'daki kısıtlı mod sorunu da kalktı. Yalnız sadece stock rom kullanırken GTA:SAN ANDREAS, FARMING SİMULATOR yüklediğimde çalışıyordu. Ama bu custom romu kurunca (Tabletin içi bomboş) bi de az önce belirttiğim oyunları kurunca...
  8. E

CİHAZ ÜZERİNDEN GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA (WHATSAPP GİBİ UYGULAMALAR HARİÇ)

Teşekkür ederim. Sanırım kullandığınız cihaz başka bir cihaz veya volte desteği var. Yanılmıyorsam sadece volte desteği olan kişiler ile görüntüiü konuşulabiliyor. Yine de yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim.
  9. E

CİHAZ ÜZERİNDEN GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA (WHATSAPP GİBİ UYGULAMALAR HARİÇ)

Öncelikle herkese selamlar. Kişilerde birisini arayacağım zaman bazen video işareti çıkıyor hatta arama bile yapıyor. Yalnız karşı taraf bunu normal sesli çağrı olarak alıyor. Biliyorsunuz Samsung'ların hemen hemen hepsinde dahili görüntülü konuşma desteği var. Hatta Samsung kullanan arkadaşımı...
  10. E

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Teşekkürler. Bu forumun konu açma sistemini çözememiştim. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Sorunumu çözdüm. İyi günler, kolay gelsin.
  11. E

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Merhabalar ben bu forumda yeniyim ve nasıl konu açacağımı bilmiyorum. Bir sorum var bende ve kardesimde GM 5 plus var benim beyaz onunki siyah bir aralar Google bir sürüm çıkardığında ben en son sürümü yüklerken kardeşime sürüm güncellemesi gelmedi. Şimdiki en son sürümde kablosuz çağrı gibi...