Arama sonuçlarınız

1. Halilll14

Şehirler arası sık seyahat edenler burda mı

Kamil koçla git bence bilindik marka hiç riske girme
  2. Halilll14

Gölgesiyle Yarışan Tay - Serdar Yıldırım

teşekkürler
  3. Halilll14

O yolun uzun yani
  4. Halilll14

Yeni Oynum Idle Warrior

oynansınn
  5. Halilll14

Nerden nereye gidiyorsun
  6. Halilll14

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

gene düştüm ben boşluğa ya ne izlicem öneri lazım en acilinden
  7. Halilll14

NEREDESİNİZ?!

yok gibi çok uğrayan olmuyor anladığım kadarıyla
  8. Halilll14

Android Uygulamada Nasıl Bir Değişiklik Yapabilirim?

APK’nın içine müdahale ederek bu tür hataları kaldırmak mümkün olabilir ama genelde uygulama internete bağlanırken cihaz/Android sürümü kontrolü yapıyor veya server taraflı engel koyuyor. APK Editör ile basit değişiklikler (ör. minSdk, manifest ayarları) denenebilir ama büyük ihtimalle hata...
  9. Halilll14

Nasıl pazaryerinde satışlarımı artırırım

Aynen, hangi pazaryerini istiyorsanız uygulama üzerinden entegre edip kolayca aktarabiliyorsunuz.
  10. Halilll14

Pinhani Yeni Albüm Çıkardı

zamanında çok dinlemişliğim vardır. gerçi son albümleri de çok iyiydi. bi türlü konserlerine gitmek nasip olmadı
  11. Halilll14

Dijital kart mı fiziksel kart mı daha iyi?

Dijital kart çok mantıklı. Hemn geçip kullanamaya başlamak istiyoruz bir an önce. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
  12. Halilll14

SAMSUNG A06 Çok Yavaş Şarj Oluyor

Ben de benzer durumu yaşadım, 5V 2A adaptörle şarj süresi oldukça uzun sürüyor ve Ampere’de düşük akım gösteriyor. Xiaomi adaptör zarar vermez ama orijinal şarj aletiyle denemek fark yaratabilir. Güncellemeyle düzelme ihtimali var. orijinal şarj kullanın. telefonunuzun ömrü daha uzun ömürlü...
  13. Halilll14

Dijital kart mı fiziksel kart mı daha iyi?

Selamlar, orta ölçekli bir şirkette İdari işler sorumlusuyum. Bu zamana kadar catering şirketiyle çalışıyorduk, fakat son dönemlerde çalışanlarımızdan catering yerine yemek kartı talebi almaya başladık. Bu talep giderek arttığı için de çalışanların memnuniyeti için yemek kartına geçmeyi...
  14. Halilll14

NEREDESİNİZ?!

Eskisi gibi değil artık zaten, eskiden daha canlıydı.
  15. Halilll14

Nasıl satışlarımı artırırım? Reklam nasıl veririm?

Böyle bir şey olduğunu bilseydim daha önce bende sorardım. Güzel denk geldi. Kendim saatlerce uğraşmakta iyidir.
  16. Halilll14

a working man filmi
  17. Halilll14

Zaten çok farklı bir senaryo beklememek lazım. jason statham filmi neticesinde aksiyon filmlerinin adamı. bence izlenir. pişman olmazsın. ama diğer filmlerden çok farklı bir şey de bekleme.
  18. Halilll14

Önerilerinizi bekliyorum...

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağım. Dediğiniz gibi hemen geçebilirsek çok iyi olur.
  19. Halilll14

Önerilerinizi bekliyorum...

Selamlar, çalışan sayımızın arttığı ve daha da büyüyeceği bir dönemdeyiz. Artık anlaşmalı catering hizmetleri ihtiyaçlarımız karşılayamıyor. Bu yüzden de artık yemek şirketiyle çalışmak yerine personele yemek kartı verme kararı aldık. Böylece daha sağlıklı, günlük ve taze olarak istedikleri...