Arama sonuçlarınız

1. MPower

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam iconlar cok hoş , stock launchere gnz tema mi yapiyorsunuz yoksa nova vs. icin icon pack mi o ?
  2. MPower

[Theme Project] Kitkat Pro Edit

Valla tema port konusunda hic görmedim mediatek-res inde editlenmesi gerektigini o yuzden ellemedim :D
  3. MPower

Stock romdayim suan ama o zamanda romun icinde olan mediatek-res.apk olani kullaniyordum editsiz
  4. MPower

@"RomMaster" @"gmdtakip" Switch sorunu hangi uygulamada settings de oyle bir sey goremedim ben kullamdigim 2 gun boyunca Sadece ust üste binme deskclock ta vardi onuda duzelttim zar zor Wifi ye girince ayarlar durdu problemini hic yasamadim :)
  5. MPower

RE: [Theme Project] Kitkat Pro Edit (Yakında) Beynim uyuştu dünden beri pc başında :D linki paylaştım arkadaşlar indirebilirsiniz :)
  6. MPower

RE: [Theme Project] Kitkat Pro Edit (Yakında) biliyorum onu oda daha çok siyah kurgulu olduğu için geçen sene gömmeyi denemiştim xml lerde çok hata veriyordu uğraşmayı bırakmıştım sinirlenip :D
  7. MPower

RE: [Theme Project] Kitkat Pro Edit (Yakında) Şu apk ları temalayayım en son ince işlere bakıcam hocam , bu arada teşekkürler :)
  8. MPower

RE: [Theme Project] Kitkat Pro Edit (Yakında) Teşekkür ederim hocam uğraşıyoruz işte elimizden geldiği kadar :)
  9. MPower

Merhaba arkadaşlar Kitkat Pro Edit, Aosp romuna cool bi tema ekleme projesiyle karşınızdayım ( bu tarz bi konu açılmamıştı nereye açsam kararsız kaldım :utandim: ) Editlenen rom : Tıkla Git ! Tema indirme linki: Tıkla Git ! Kurulum: İlk önce romu kurun telefonu açın mailinizi vs girin...
  10. MPower

paylaşicam ama bir kaç eksiği var deskclock ve dialer recompile edemedim çözemediğim hatalar verdiler , mesajlaşma da beyaz yerleri gidermeye calisicam bos bi vaktinde ama kesin paylasirim :)
  11. MPower

Sende mi eski s60v5 çilerdesin ::D İşte ben eski olduğum için o görselliği özlüyorum kafam yeniliğe açık değil :D
  12. MPower

@"FoggyFa" arkadaşımızın KK Pro isimli romuyla fantezilerim :) , izin verirse editlerimi paylaşırım :) Edit: Takvim, rehber, mesajlar uygulamaları temalandı Theme Maker lar mesaj uygulaması gördüğünüz gibi nasıl arkaplanı düzeltebilirim ? :)
  13. MPower

Deskclock.apk Recompile Sorunu

Benim anladığım kadarıyla switch adında bi resim dosyası arıyor ama kaynak tema da switch ile ilgili bir dosya yok işin tuhaf tarafı kaynak temada layout dosyası yok ki, sadece values var orada ki xml ler de sorun çıkarmadı :S  Log For : DeskClock.apk Log Type : Recompiling Log...
  14. MPower

values-v19 mantığıyla 15 dakkamı almadı framework systemui settings i temalamak :D Edit: şuan da calendar contacts mms apk larını temaladım clock temalamada sıkıntı veriyor recompile etmiyor
  15. MPower

@"Wes" @"Incredible™" @"asi" @"serkan75" @"FoggyFa" @"foxycat" Aosp zevki başka beyler, hızlı olması yeter  :rool:
  16. MPower

Settings.apk decompile-recompile sorunu

Bende en son java hatasi olabilir diycektim arkadasa :))
  17. MPower

Apk in klasorundeyken 7zip ile apk yi acin classes.dex dosyasini bir yere cikartin ve daha sonra apk nin icinden classes.dex dosyasini silin 7zip i kapatin tekrar decompile etmeyi deneyin :)
  18. MPower

Hocam framework ve mediatek leri advanced apk ya gosterdiniz mi ? Onlari gosterdikten sonra decompile islemini yapmayi deneyin
  19. MPower

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Stock rom hem hoparlör hem de kulaklik tan kaliteli ses veriyor beni tatmin ediyor hatta hoparlör den bayagi ses veriyor en kisik ayarda bile cok ses veriyor bana gore
  20. MPower

Vizeler başlamasaydı girişicektim bi aosp üzerine gömmeye ama ders çalışmak gerek :(