Arama sonuçlarınız

1. E

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Radyo yok maalesef.
  2. E

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Whatsapp'tayken bugün 3 kez geldi başıma. Dokunmatik yok gidiyor, iptal oluyor. Tuşu kilitleyip açmazsak da düzelmiyor.  Stock olmuşsun ama adam olamamışsın Marshmallow.
  3. E

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Ulan tam 6.0.1 geldi oh süper bi daha değiştirmeyiz bunu bu süper falan diyoruz. CM13 çıkıyor, nalet olsun  :D
  4. E

Peki ya Os mu Mod mu  :rolleyes:
  5. E

Net bilgi mi yoksa tahmin mi hocam? Ya da mesela ilk olarak cyanogen OS mu yoksa mod'la mı gelir dersiniz bize 13?
  6. E

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom @"Rygebin" hocam ellerine sağlık. Dün fastboot oem unlock go muhabbetinde (yazılması gereken kodda unlock olduğunu kimse belirtmemişti  :D) sıkıntı yaşamış olsam da sonrasında çözdüm gece 3 gibi hallettim kurulumu. Telefon şimdi şarjda henüz...
  7. E

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom galiba oluyor, du bakalım. teşekkürler.
  8. E

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom "device is locked. cannot flash image" hatası alıyorum ve fastboot oem-go komutu hiçbir işe yaramıyor cmd'de. napcam ben  :(
  9. E

Cherry Mobile Stock Rom

Süper! Stabil marshmallow geliyoo, hem de General Mobile'den önce  :D
  10. E

Cherry Mobile Stock Rom

ROM-STOCK_MMB29K-seed.zip'e denk geldim, ulaştırdı mı size arkadaş sürümü? Hatta belki de bu o mu?  :D @"Rygebin"
  11. E

Cherry Mobile Stock Rom

Şimdi tek umudum Dual'e de uyumlu olması. Tek korkum aynı zamanda :) @"Rygebin"
  12. E

Cherry Mobile Stock Rom

Peki hocam son bir soru. Bu hazırlayacağınız rom'u kurduktan sonra, artık gelecek güncellemeleri Cherry Mobile'dan mı alıyor olacağız?
  13. E

Cherry Mobile Stock Rom

Harika. Şimdiden elinize sağlık. 6.0.1 haber olmaya başlamış sitelerde. Çıktığı gün kullanacağız gibi görünüyor sayenizde :)
  14. E

Cherry Mobile Stock Rom

.bat şeklinde yüklediğimizde yine root ihtiyacı olmayacak değil mi hocam?
  15. E

Cherry Mobile Stock Rom

O gün derdimi anlatamadığım için üzülmüştüm, anlaşılmış olmasına sevindim :D
  16. E

Cherry Mobile Stock Rom

Cherry Mobile stock romu bulsak, direk 4g'ye kurabilir miyiz yoksa bir işlem gerektirir mi? Ve bunu kurmamız sonucu cherry mobile'a gelen güncellemeleri alabilir miyiz? Android One içinde güncellemeleri ilk alan model cherry mobile bildiğim kadarıyla.
  17. E

Ekran Altında Çıkan Gri Bar [Dual]

Merhaba arkadaşlar. Stock Romda 5.1.1'de de 6.0'da da rastladığım bir durum var. Tahminimce çift simli telefonda tek sim kullanmamla ilgili bir durum bu. Arama sonlandırdıktan sonra ekranın alt kısmında gri boş bir bar görünüyor ve birkaç saniye sonra kayboluyor. Nedir bu bar ve nasıl...
  18. E

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Ben de bu sabah döndüm, bu arada Google hata düzeltmeleri içeren 6.0.1 yamasını android one cihazlara yollamaya başlamış. Bize de bir iki haftaya gelecektir.
  19. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) @"UtkuAblakTR" hocam bu radikal kararı vermenize sebep nedir? Ben de düşüncenize çok yakınım o yüzden soruyorum.
  20. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Ben de öyle yaptım hocam 5.1.1'deyim şu an. Ama bu da çok kullanışsız ya :D Özellikle dual simde arama sonlandırma sonunda alt ortada tahminimce hangi simi kullandığımızı gösteren ovalimsi gri bar yok mu, çok sinir...