Arama sonuçlarınız

1. E

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) DIDIF DIDIFF!! Cyanogen OS'un suyu ısınıyor galiba. Dün instagram'da gezerken videolarda kastı. Bildiğin video donuyor ses devam ediyor.  Napsam bilemedim, stock 5.1.1'i mi kursaam cmod 12.1 mi kursam rremix mi kursam...
  2. E

General Mobile 4G Renkli Orijinal Kapaklar [Konsept Çalışma]

Wileyfox'unki uymaz, arka kapak koseleri farkli. Bizde koseler tek parca govdeye dahil sadece arka kapak var duz bicimde. Wileyfox'ta koseler ve alt hoparlirler de arka kapaga dahil, detayli incelerseniz gorebilirsiniz. Bize cherry mobile g1 kapagi lazim, o birebir ayni. [hr] Hocam hangi...
  3. E

[5.1.1][TWRP]GM 4G LUZ59M [Clone-Device Rom]

6.0.1 yayınlanmış hocam, 6.0 değil. 
  4. E

Ee bize de birkaç güne gelir mi o zaman dersiniz?
  5. E

Ccherry Mobile G1 için Android 6.0.1 çıkmış, portlanabilir mi ki?
  6. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Performans konusunda çok fazla kafa karışıklığı oluyor, RREMIX mi yoksa Cyanogen OS mu yoksa Cyanogenmod mu performansta en iyi, ortada bi karışıklık var. Bunu ayrı bir konu üzerinde mi konuşsak aslında? [hr] V2 var...
  7. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Dün akşam tuş kilidini açtığımda telefon ekranında sadece duvar kağıdı geldi, ikonlar menüler hiçbiri yoktu. Yeniden başlatarak çözdüm. Aynı hatayı alan varsa bu bi sıkıntı demek, şimdi sıra Resurrection Remix'te hadi...
  8. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Hala gelmedi :( Yok mu fastboot modda falan kurma şansımız son güncellemeyi?
  9. E

Aslında bu güzel yöntemmiş, denenebilir. Nerden alabiliriz orijinal arka kapak ben nette araştırdım ama göremedim bilen var mı?
  10. E

General mobile'ı mı darlasak napsak  :D
  11. E

Arkadaşlar bu telefonun en büyük eksiklikleri bence arka kapak alternatifinin olmaması. Ya siyah ya beyaz yerine renkli kapaklar çıkarılsa bence efsane olur. Kılıftan bahsetmiyorum bu arada, batarya kapağından bahsediyorum. Şöyle bir konsept çalışma hazırladım. Çok güzel görünmüyorlar mı sizce...
  12. E

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Çift tıkla uyandırma varsa eğer, nightly olmasına rağmen sırf çift tıkla uyandırma için wileyfoxswift cm os'u bir kenara atıp bunu kurabilirim  :D  batarya ömrü çok değişmeyecektir tahminim. İnternette de biraz araştırdım, stabil olduğunu söylüyorlar nightly bile olsa cm 12.1'in.
  13. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)
  14. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Hocam telefondan kontrol yaptigimda goremiyorum guncellemeyi?
  15. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Durum çubuğunda zaman zaman seviyenin sıfıra düştüğünü görüyorum ama şebeke kaynaklı bi sıkıntıya rastlamadım, gösterge sıfırdayken kendime sms yolladım sıkıntı yok gibi.
  16. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Bende kasma yok hocam, Google Asistan Launcher kullanıyorum. [hr] Dual'de şebeke sorunu falan var denmiş de, bi tırsmadım değil...
  17. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Son bir sorum daha olacak, ben hiç 5.1.1'de kullanmadım 4G Dual'i. Alır almaz 6.0 güncelledim. 5.1.1 stock rom mu yoksa Wileyfox Swift V2 mi batarya konusunda daha iyi arkadaşlar?
  18. E

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Bu rom ile Wileyfox V2 karşılaştırması yapabilecek olan var mı? Mesela hangisinde ses seviyesi daha başarılı, konuşma kalitesi, batarya performansı. İkisini de kullanmış biri detaylı bir karşılaştırma yapabilirse bence çok iyi bir rehber olur.
  19. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) telefon dilini ingilizce yapıp google now'ı aktifledim, düzeldi :)