Arama sonuçlarınız

1. E

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) yok hocam bu rom haricinde hiçbir şey yok root dahi yok.
  2. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) kaldırmama rağmen gitmiyor hocam sıkıntı orda zaten  :what:
  3. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Ya ben bi tane tema indireyim dedim, uyguladım. Sonra beğenmedim. Geri döndüreyim standarta dedim. Fakat telefonu Google Asistan Launcher ile kullanmayı seviyorum. Asistan Launchera çakıldı o simgeler kaldıramıyorum...
  4. E

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Ben direk marshmallow'lu aldığım için gün ortasında bitiyordu şarj  :D Ama şu an wileyfoxla biraz daha iyi gibi görünüyor.  Merakla bekliyorum hocam yaptığın işlemleri.
  5. E

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Arkadaşlar sizce Wileyfox Swift V2 mi yoksa CM 12.1 rom mu? Ben şu an Wileyfox v2yi kullanıyorum dün kurdum. CM 12.1in hata durumları ve şarj durumu nasıl v2'den iyi mi? V2'de henüz pek hatayla karşılaşmadım hoş. En önemli konu şarj durumu benim için.
  6. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Ne gibi bir şebeke problemi yaşadınız bende de dual var v2 yüklü, fakat bir sorun yaşamadım henüz?
  7. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Pardon hocam, ben kurulum aynı şekilde diye görünce hiç onlara bakmamıştım. Teşekkürler :)
  8. E

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Merhaba herkese, v2'de 8939_fastboot_all_images dosyası yok nasıl yapıyoruz kurulumu? Ya da v1'in güncellemelerini yapınca zaten v2 olmuş oluyor mu versiyon?