Arama sonuçlarınız

1. sergen5885

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Her zaman hocam bi mesaj kadar uzaginizdayim
  2. sergen5885

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Gerçekten v2 forumdaki çoğu roma gore hem göze hem performansa hitap ediyor yapanların ellerine sağlık
  3. sergen5885

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Hocam bu v2 de denemek için birini ariycaksaniz bu sefer ben gonulluyum :)
  4. sergen5885

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 Beklemedeyiz hocam
  5. sergen5885

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Valla dolby hiç kullanmadim ama sizin için kullanirim :)
  6. sergen5885

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Bisey rica etcem bilmiyorum olurmu benim gibi çoğu kişi vifer4android kullanıyor dolby yı kurmak isteyenler için fix olarak verseniz olabilir mi ?
  7. sergen5885

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Aynen yeni farkettim orayı zamanla cozucem inşallah
  8. sergen5885

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Hocam iki sorun tek var bilmiyorum ne kadar önemli 1-kapali şarj animasyonu bozuk 2-mobil veriyi açılmıyor uzun basıp ayarlardan açmak lazım onun dışında gayet iyi suan
  9. sergen5885

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Sonunda ya cok teşekkurler :)
  10. sergen5885

[YARDIM] İlk Seneden Kayıt Dondurma

peki hocam bende lise diploması fotokopisi var şimdi trakyaya kayıt yapacağım zaman onu kabul ederlermi lise diplomami şuan kayıt yaptığım üniversite aldı
  11. sergen5885

[YARDIM] İlk Seneden Kayıt Dondurma

Merhaba arkadaşlar şuan bi üniversite okuyorum ve 1 yilim kaldı bu seneki sinavlarda trakya muhasebe kazanmisim şimdi sorularım şunlar 1-İlk yıl kayıt dondurabilir miyim? 2- Kayıt dondurma işlemleri için ne gerekli? 3-En fazla kaç yıl dondurabilirim?
  12. sergen5885

Rootlu GM Discovery Şarj Soketi Bozuldu

gerekli dosyalar forumda var indirebilirsiniz sadece videodaki adımları yapın bi sorununuz kalmayacak https://m.youtube.com/watch?v=K-pJR7_Pa7I
  13. sergen5885

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

hocam şebeke çekim gücü sıkıntılı merkzde oturuyorum hep full çeken şebeke romda hiç cekmiyor nedense fix felan varmı acaba
  14. sergen5885

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

teşekkürler telefon şarj olsun yukliycem :)
  15. sergen5885

[4 GB][4.4.2] Cwm ile Kitkat stok rom yükleme

aynen kardesım orjınal kıtkat cwm demı bu
  16. sergen5885

okudıgum ıcın soruyorum stock rom var atock cwm lınkını goremedım
  17. sergen5885

RE: [4 GB][4.4.2] Cwm ile stok rom yükleme kıtkat stock cwm varmı
  18. sergen5885

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 hocam romu 1 gundur kullandim romdaki tek eksiler 1- acilista klavye cikmiyor guncellemek lazim 2-son uygulamalar bolumu biraz sikintili aliceromun son uygulamalar bolumu gibi olsa daha iyi olur 3- rom ilk acildiktan sonra sistem...
  19. sergen5885

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 hocam google klavye romla gelirken calismiyor google playden guncellenirse calisiyor
  20. sergen5885

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 Merhaba hocam yuklemeden once 2 sorum olacak 1. Sanal tuslar v2 surumundede cıkıyormu cıkıyorsa nasıl kapatıcaz 2.google klavye sorunu duzeltıldımı Tesekkurler