Arama sonuçlarınız

1. O

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

galeri durdu hatasına bir çare yok mu arkadaşlar? herşeyi denedim ama yine aynı hatayı veriyor.
  2. O

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery hemen deneyeceğimm. ilgin için teşekkürler
  3. O

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery yeniden kurup inceledim, takvim var ama google takvim ile sonkronize olmuyor. hesabı görmüyor. zaten google hesabının altında takvim yok.
  4. O

hocam cevap vermemişsin, tahmin yapmışsın. öyle mi değil mi, cevabını anlayammadım.
  5. O

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Bende yok. Siz de kontrol eder misiniz
  6. O

galeri durdu hatası var. nasıl düzeltebiliriz? fiks yayınlar mısınız? ya da nerde bulabiliriz?
  7. O

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery eline sağlık. teşekkürler. ancak takvim uygulaması yok. nasıl atabilirim? fiks verebilir misin?
  8. O

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

çift sim olmadan tadı olmuyor. üstad emeğine sağlık.
  9. O

galeri durdu hatası vermeye başladı. nasıl çözebilirim?
  10. O

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Hocam eline saglik. Ozur ama cift sim istiyoruz :)
  11. O

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

Boot.fix dosyasini da yuklemen lazim. Bende var. Forumda da vardir.
  12. O

Titanyum bakıup pro ile galeriyi yedekle. Sonra sil. Sonra sadece uygulama olarak yedeği geri yükle
  13. O

1- first With titanium backup backup galeri. 2- delete galeri. 3- restore galeri whitout data .
  14. O

RE: [4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.2 (Güncellendi 22.3.2015 ) Galeri hata veriyor. Kamera galeriye gecmiyor. Ekran konusma sirasinda acik kaliyor.
  15. O

samsung romlar için ayrı bir bölüm açılabilir mi

samsung tabanlı custom romlar için ayrı bir bölüm açılabilir mi. açılırsa çok iyi olur, forum sadeleşir bence (hatta her tür için ayrı bir bölüm olmalı)
  16. O

4 gb - 16 gb uyum fiks dosyası

merhabalar aslında bende vardı, ancak yanlışlıkla silmişim. 4 gb lik cihazlar için verilen romları 16 gb lik cizahzalara uyumlu hale getiren dosya hangi konuda arkadaşlar? nerden indirebilirim? (4-16 .... .zip şeklinde bir dosyaydı ama bulamıyorum bir türlü)
  17. O

[PORT][Slim] ExtraSlimKAT by SmiLeToLiFe

Dostum allah rahmet eylesin. Sizlere sabir versin.
  18. O

RE: [4.4.2] [PORT] [EDIT] [HDC 1:1] Samsung Galaxy S5 ROM by Asderdd bekliyoruzzz
  19. O

[GÜNCELLEME][PORT][EDIT][4.4.2]SAMSUNG GALAXY S4 ROM V2 BY RidersOfAnatolia™

kitkat romların artısı nedir? ben çok ekstra bir fark göremedim. ?
  20. O

[GÜNCELLEME][PORT][EDIT][4.4.2]SAMSUNG GALAXY S4 ROM V2 BY RidersOfAnatolia™

KitKat tabanlı romlar sorunlu. Ekran cansız ve gri oluyor. Hepsinde ufak tefek takikmalar var. En güzel romlar jellybean tabanlilar.