Arama sonuçlarınız

1. Benjullah

Kullanıcı adı değiştirme

Benim ilk günden beri kullanıcı adım yanlış kaydolmuş değistiremiyor muyuz değişmiyorsa sizin değişme şansınız var mı yeni kullanıcı adım benjullah olsun
  2. Benjullah

GM5+ Android Pie rom

Shhshshhd eyvallah abi şu yorumun bile yeterli
  3. Benjullah

GM5+ Android Pie rom

Ya en azından bir es verin meraktan çatlıyoruz.
  4. Benjullah

[P][9.0][CRACKLİNG][OFFICIAL]CrDroid v5.8 For GM 4G

Konu sahibi bu romu gm5+ için de yapabilir mi?
  5. Benjullah

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Sen Muhteşem bir detaysın abi aylardir bekliyordum forum(bilmem sürekli ismini değiştiren) yapmaya çalışmış birşeyler fakat senin gibisini kimse yapamaz adamsin abi adam rom yapmış kamera yok diyor ...
  6. Benjullah

Miracast özelliğini geri kazandırma

Forumda bilgisi olan birisi @Asderdd @Ezio @Cenkay Enable Nexus 6P Miracast without root Bu konudaki gibi gm5+ a miracast özelliğini geri kazandırabilecek birisi var mı? Ya da bu zipi direkt flaşlasam gelir mi miracast özelliği
  7. Benjullah

Netflix alternatifi "Dizimek" - Diziland olarak Geri Döndü! Google Play Store'a eklendi! 2017

Twitter'da da takip ediyorum alanında en iyisi bir de kaynakların hepsini toparlasan 10numara
  8. Benjullah

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Hocam romun kamerası hatalı ! Hata şu; Fotoğraf çekerken sıkıntı yok (4:3)13mp modunda bu arada fotoğraf kaydedilirken fotoğraf kırpılmış bir şekilde kaydediyor.Yani siz fotoyu geniş çekseniz bile fotoğraf dar çekilmiş gibi kaydediyor
  9. Benjullah

GM5+ Stock Grey Tema

@Ezio bunun RR için olanını da yapsan efso olur
  10. Benjullah

f@tihe bağlanma gm5+

Link atar mısın mesaj olarak
  11. Benjullah

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Romu yükleyeceğim de yüklemeden önce yayınlama özelliği çalışıyor mu bilgisi olan var mı?
  12. Benjullah

f@tihe bağlanma gm5+

Hiçbir VPN çalışmıyor f@tih ağında herhangi bir önerisi olan var mı bu konuda
  13. Benjullah

4.5G açılmıyor

Telefon stock 7.1 telefonun 4.5Gsi açılmıyor.Nasıl 4.5G yi tekrar açarım
  14. Benjullah

Netflix alternatifi "Dizimek" - Diziland olarak Geri Döndü! Google Play Store'a eklendi! 2017

Uygulama linki vizontele.apk Gelişmeleri takip edebileceğiniz tek adres Vizontele (@vizontele_app) on Twitter Not: Çok güvenmeyin sürekli Twitter adresini değiştiriyor
  15. Benjullah

Twitterda vizonteleapp nickli hesaptan yeni uygulamayı paylaştı apk olarak oradan indirebilirsin
  16. Benjullah

[ÇÖZÜM][APP]YOUTUBE KALİTE DEĞİŞTİREMEME SORUNU

Kronos senin romunda megadan da dosya indirmiyor uygulamadan , başka bir siteye yukler misin?