Arama sonuçlarınız

1. Benjullah

YOUTUBE OYNATMA KALİTESİNİ GÖSTERMİYOR VE YORUM SEKMESİ YOK

Yourtube xposed'ini de yükledim fakat sonuç olumsuz
  2. Benjullah

Ogyoutube yerine YouTube uygulamasının kalite ayarı çalışanı var mı Kronos?
  3. Benjullah

Aynı sorun bendede var rom cm13 by Kronos
  4. Benjullah

Netflix alternatifi "Dizimek" - Diziland olarak Geri Döndü! Google Play Store'a eklendi! 2017

Güzelim uygulamayı kapattın! Gmailden de yazdım gayet ciddiymiş kapatma konusunda ne kadar bağımlı olduğumuzu bilsen iyi olurdu.Uygulamayı kaldırmak yerine desteği kaldırsaydın.Uygulamaya girebilseydik iyi olurdu hiç değilse yeni bölümlere kadar izleyebilirdik uygulamadan
  5. Benjullah

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

İndirdim yanlız romda şöyle bir sıkıntı var normal rom harika da senin koyduğun temayı uygulayınca audio fx error veriyor sürekli tablet kullanılamıyor. 2 kere yükledim romu hatalı yüklemişimdir diye fakat aynn devam temayı uygulayıp audio fx i açmaya çalışırsan salisede 1 hata veriyor
  6. Benjullah

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Otg çalışıyor mu? Bir de video çürük sadece normal rom yükler gibi yuklucez dimi? Yani twrpden flashlicaz otomatik xposed felan geliyo
  7. Benjullah

ETAB 5 CM13 OTG SORUNU !

Arkadaşım denedim bende biliyorum o uygulamaları usbyi görüyor sadece hiçbir işlem yapamıyorsun
  8. Benjullah

ETAB 5 CM13 OTG SORUNU !

Keşke o kadar kolay olsa bende de cm 13 yüklü ve otg desteği yok arkadaşın bahsettiği şeyleri ben de yaptım.Fakat otg desteği yok nasıl yapabilirim
  9. Benjullah

General Mobile 5+ AnTuTu Benchmark Sonuçları

Neden benimki 33k telefonda hiçbir rom kurulu değil sıfırladiktan sonra 44k görür müyüm?
  10. Benjullah

Samsung Galaxy S8 Music

Gm5+ stock rom için portlarsan bildirir misin?
  11. Benjullah

Samsung Galaxy S8 Music

Arkadaşlar webtekno'da gördüm Samsung Galaxy S8 Music uygulaması http://dl.sammobile.com/apk/samsungmusic/com.sec.android.app.music_16.1.93-9.apk Benim telefonum Gm5Plus bende uygulama yüklendi fakat açılmadı açabilen olursa yardımcı olur musunuz
  12. Benjullah

[GM 5 PLUS] Yeni Arayüzlü Google Camera

Beyler video ayarını 720pye düşürünce videoya da giriyor
  13. Benjullah

Pixel görünümü root ve twrp gerektirmez

Başka bir yerden buldun bunların hepsini