Arama sonuçlarınız

1. Y

GM5 Plus için Rom hızlı ve pil gücü iyi giden mod önerisi olan var mı acaba?

Merhabalar, Tavsiyem cihazınız için AOSP ROMlarını kullanmanız. Çünkü AOSP romları saf android ROM'larına yakındır. Deneyebilirsiniz :[UNOFFICIAL] AospExtended 4.3 for GM 5 Plus [7.1.2]
  2. Y

Twrp siz rootlu cihazda zip yükleme

Merhaba, Eğer cihazınız rootlu ise Root Essentials yükleyiniz. Root Essentials :Root Essentials - Apps on Google Play 1)Root Essentials'ı açıp gerekli root izinleri veriniz. 2)"Yeniden başlatıcı" menüsüne geliniz. 3)İstediğiniz modda başlatabilirsiiz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  3. Y

Cihazin sistemine erisemiyorum

Önce Sp Flash tooldan downloada basılmalı Sonra tablet kapalı olmak üzere bilgisayara bağlanmalıdır.
  4. Y

Etab TWRP yükleyemiyorum

Eğer olmazsa yukarıdaki linkteki kurulum aşamalarını uygulayarak aşağıdaki linkteki TWRP'yi deneyebilirsiniz; https://androidfilehost.com/?fid=673368273298984017
  5. Y

Etab TWRP yükleyemiyorum

Merhabalar, Aşağıdaki linkteki TWRP'yi deneyebilir misiniz? https://4allroms.blogspot.com/2015/08/samsung-galaxy-tab-3-gt-p7500-twrp.html
  6. Y

Kesin olması lazım çünkü aynı olayı yaşadığımda arka kapağı söküp batarya ile anakart arasındaki flex kablosunu çıkarıp taktım. Tablet kapanacak. Sonra Sp Flash tool ile rom dosyalarını seçip download butonuna tıkladım. En sonunda tableti bilgisayara bağladım.
  7. Y

Tabletin arka kapağını söküp batarya flex tablosunu söküp taktıktan sonra tablet kapalı iken yazılım atmayı deneyin.
  8. Y

Tabletin arka kapağını söküp batarya flex tablosunu söküp taktıktan sonra tablet kapalı iken yazılım atmayı denenebilir. Rom : Post in thread 'Cihazin sistemine erisemiyorum' Cihazin sistemine erisemiyorum
  9. Y

lütfen yardım tab5 açılıyor fakat şekil çizme ekranı gelmiyor

Büyük bir ihtimalle olmayacağını düşünüyoum. Bazen restart işi düzeltiyor.
  10. Y

Merhabalar, Aşağıdaki önergeyi uygulamanız gerekmektedir. http://www.teknolojikogretmenler.com/fatih-projesi-gm-e-tab-5-tablete-android-5-1-yukleme-ve-eba-mobil-uygulama-ile-canli-ders-yapma-adimlari/
  11. Y

Merhabalar, MEB'in önce yayımladığı fakat sonradan geri çektiği Lolipop ROM'u deneyebilirsiniz : etap5_rom_android5.1_rom.rar - Google Drive Kendi içinde Flash toolu vardır. Not :Rom modifiye edilmiş olup rootludur. Kurulum : Fatih Projesi GM e-Tab 5 Tablete Android 5.1 Yükleme ve EBA Mobil...
  12. Y

LG Q60 Twrp

Merhabalar, Aşağıdaki linki inceleyerek TWRP gerektirmeden root atabilirsiniz; http://bc.vc/eBXDGA1
  13. Y

E tab 5 kulaklık çalışmama sorunu

Merhabalar, Aşağıdaki romu deneyebilirsiniz. MEB'in önce yayımladığı fakat sonradan geri çektiği Lolipop ROM'u : etap5_rom_android5.1_rom.rar - Google Drive Kendi içinde Flash toolu vardır. Not :Rom modifiye edilmiş olup rootludur. Kurulum : Fatih Projesi GM e-Tab 5 Tablete Android 5.1...
  14. Y

ETAB 5 ANDROİD 7 NOUGAT YÜKLEME (EN KOLAY YOL)

Merhabalar, OTG problemin çözümü :
  15. Y

Microsoft Office Sorunu

Merhaba, Ben lolipop destekleyen apkları paylaştım. Tekrardan test edebilir misiniz?
  16. Y

e-tab5 hiç tepki vermiyor sadece şarja takınca ışığı yanıp sönüyor

Tabletinizin arka tarafını söküp bataryabağlantı kablosunu çıkarıp taktıktan sonra rom kurmayı deneyin.
  17. Y

Microsoft Office Sorunu

Merhabalar, MEB'in önce yayımladığı fakat sonradan geri çektiği Lolipop ROM'u : etap5_rom_android5.1_rom.rar - Google Drive Kendi içinde Flash toolu vardır. Not :Rom modifiye edilmiş olup rootludur. Kurulum : Fatih Projesi GM e-Tab 5 Tablete Android 5.1 Yükleme ve EBA Mobil Uygulama ile...
  18. Y

Merhabalar, ETAB 5 için uyumlu TWRP'yi SP Flash Tool ile kurabilirsiniz; TWRP :TWRP - Google Drive SP Flash Tool :Sp Flash Tool - Google Drive Umarim yardımcı olabilmişimdir.
  19. Y

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

(En başta verilerinizi kaybetmemek adına sisteminizi yedekleyip bilgisayarınıza atınız.) Önce kitkat romunu atmanız gerekmektedir. Sonra ilk sayfaldaki önergeleri uygulamanız gerekir.
  20. Y

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

Eğer tabletiniz teknik servise gitmemiş, geri tuşu solda ve menü tuşu sağda ise "HOLITEK" seçmenizi tavsiye ederim. Aksi halde "GIS" seçilirse sistem geri ve uygulama tuşlarnın yeri değişmiş olarak algılayacaktır. Not :Tablerimde "HSELEC" klaibrasyonu hata verdiği için "HSELEC" yön tuşların...