Arama sonuçlarınız

1. E

oem kilit

Evet kısa sürede yapar verirler.Aynı gün götürür durumu anlatır mutlu bir şekilde dönersin. :D
  2. E

oem kilit

Bence ücret almazlar.Açılmadı factory reset yaptım.Öylece kaldı yaz.Servise göndermeden önce İstanbul dışındaysan elden değil kargoyla göndereceksen Telpa sitesinden vip formu doldur.Form numarasınıda telefon kutusunun içine yaz sıkıntıyı da dediğim gibi yaz kargoyla ücretsiz gönder.2-3 güne...
  3. E

oem kilit

Bu konuyu oku. http://forum.turkdevs.com/konu-oem-kilidi.html
  4. E

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.8 @Atakan58 ve @Rygebin kısıtlı imkanlarla yaptiklarinizdan dolayı teşekkürler.
  5. E

6.0.1 Marshmallow

Hayır sifirlama değil. Estağfürullah. Ben sizin bilgi seviyenizi bilemem ki.
  6. E

6.0.1 Marshmallow

Telefonu kapat. Sonra güç tuşu ve ses açma tuşuna ayni anda basili tut. Sonra ünlem işareti olan yatan android simgesi gelince önce güç sonra ses artırma tuşuna bas. Gelen menuden wipe cache seç. Güç tusuyla soruya yes de. Bekle işlem bitince 3-5dakika sürer. Reboot System onayla. Telefon açılsın.
  7. E

6.0.1 Marshmallow

Wipe cache yapın. 6.0.1 stock romda takilma yok. Gayet seri. 6.4 mblik son guncelleme ile daha iyi oldu. Sorun sizin romda.
  8. E

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.8 Custom rom sevenler bence bundan ayrilmasin. Ya stock ya bu.
  9. E

Telefon açılmıyor

Aynen hafıza kartı yoksa stock rom kuracaksın.4G stock rom konusuna bak.
  10. E

Wileyfox V2'den 6.0.1 Stock Roma Geçiş ve Hat Sorunu

Bunlar bir şey değil geçen ben softbrick ettim.Telefon servislik oldu.Anakart ücretsiz değişti.Pcye teli bağlayınca 18 dosya açıyordu.Wileyfox romdan sonra olmuştu.O rom 4g yi hasta ediyor. :laugh:
  11. E

[6.0.1] Benefit Rom CM 13 [ARM]

Yapın kuralım.Yoksa o romlar hep aynı.Milli ve bizim romumuz olsun. :)
  12. E

@jgtnamdg  http://forum.turkdevs.com/konu-cm13-6-0-1-general-mobile-4g-temasek-s-unofficial-build-v2-7.html bunu kur güzel rom.
  13. E

Custom rom sorunu düzeltsin diye dedim.Sonra tekrar stock roma geçersin.
  14. E

Onu dene telefonun sd kartı varsa(pcden içine custom rom dosyası at) fastboottan twrp yükleyip custom rom da atabilirsin pc telefonu gördükçe sorun olmaz.Kolay gelsin.
  15. E

Bootloader alıp 6.0 romu kur.Sakin ol.Kesin kurulur.Anlatım var ya  bat dosyasına tıklayarak kuracan.Hiç bu siteden stock kurulum yapmadın mı?Yap açılır.
  16. E

Telefon bootloadere alınıyorsa rom kurulur.Sorun olmaz.
  17. E

Xda daki ecnebi arkadaşlar halen niye el atmadı anlamadım. :D
  18. E

Ya bu Miuı bence çok abartılıyor.S3 te çok kullanır,önce of süper der 3 gün sonra başka roma geçerdim. :)
  19. E

Benim anladığım bu Cm 13 romların sadece ismi değişiyor.Geri kalan hep aynı.Direneceğim direnebildiğim kadar.Stock romda kalacağım kalabildiğim kadar.Bu rom yükleme hastalığından kurtulmanın bir yolu yok mu?Tedavisi falan. :D
  20. E

Kobay aranıyor.Şu işler için. 1-Romu denesin. 2-Radyo çalışıyor mu baksın. 3-Genel yorumlar yapsın. :laugh: :laugh: [hr] Geçen xdaya baktım.Rom mevzusu bir de ne göreyim.Yorumcular tanıdık.Mahir,Kaan,Atakan.Helal çocuklar.Hemide dil bilen çocuklar bunlar. :)