Arama sonuçlarınız

1. alikemal42

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Kurcalamaya gerek yok hocam :D
  2. alikemal42

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery kullanmadım bilmiyorum onu ne işe yarıyor ki ?
  3. alikemal42

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Ne fixleri ? bende kulaklık ses ayarlarına girmedi hata verdi bunun fix imi
  4. alikemal42

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Rom hakkinda birseyler yazmak istiyorum. Gorsellik olarak 10/10 denebilir . Temalarla ozellestirme ust seviye , kasma takilma yok. Kullanima engel sorunda görmedim . Rom arayisi icinde olanlar bu roma sans versinler. Duvara atma...
  5. alikemal42

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Kesinlikle engel degil . Bu rom için o hatadan dolayı falan vazgeçilmez. Ben kullandıkca gördüklerimi buraya yazarım hocam yükleyecek olanlarda fikir sahibi olurlar.
  6. alikemal42

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery romu şuan kurdum kullanıyorum öncekine göre daha seri gibi geldi bana. Sorunla karşılaşmadım şimdilik . 2. sim için 3g de çok iyi olmuş benim için sevindirici . Kurulumda mi mesajı falan sormadı kapalımıdır ki TL gitmesin ? EDİT...
  7. alikemal42

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery elinize saglık. şarj durumu nasıl bu sürümde öncekiler beni tatmin etmemişti ama vazgeçemiyorum bu romdan
  8. alikemal42

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

güvenli uygulamasına gir orada izinler var izinlerede gir kaydırmaylamıydı sekmemiydi hatırlamıyorum otomatik başlatma diye biryer var oradan ilk açılışten itibaren whatsapı falan çalıştırmaya ayarlıyacaksın . son uygulamalardan kapattıgındada bildirim gelir ben böyle yapmıştım . Sende farklı...
  9. alikemal42

Kardeşim güvenlik>izinlere gir orayı karıştır yanlış hatirlamiyorsam otomatik başlatmaydi
  10. alikemal42

Hocam bildirim geldi v7 1.3.0 surumu güncellesek telefon bozulur mu aydınlatırsaniz sevinirim
  11. alikemal42

şarj konusunda yetersiz kaldı yeni sürümde düzelir umarım .Bu arada  bataryamdan kaynaklanmıyor .
  12. alikemal42

[PORT-EDİT] MysticOS V7 Final By AloneMan & Frozen (First Rom Of 2016)

Bir uygulamadan ana ekrana donmek icin home tusuna basinca acik uygulama ekrani geliyor ama herzaman dgil
  13. alikemal42

Saolun. Arada whatsap bildirimi gelmiyor dokunmatik saptiyor bilginize
  14. alikemal42

Başka telefondan kendimi aradım açtım çağrıyı sonlandırma tuşu vardı basıp sonlandırdım sorun görmedim . Muzik fixinide kurdum sorunsuz . Bu rom kusursuz emegi geçenlere tekrar teşekkürler.  :) :)
  15. alikemal42

Kardeşim müzikde beyazlık sorunu için ses fixini wipe yapmadanmı tekrar flaslayacaz ? bunu bekliyordum ellerine sağlık.
  16. alikemal42

Rom için teşekkür ederim ellerinize kollarınıza sağlık. Kasma donma görmedim sorun yok bildirim çubuguna hayran kaldım çok akıcı . Ama apollo bildirim çubugunda müzigin ileri geri durdurma düğmeleri beyaz arka planda beyaz olunca gözükmüyor ayarı vs varmı ?
  17. alikemal42

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

6 yıda ben ekliyim : Görüşme yaptıkdan sonra kapatınca ekran siyah şekilde takılı kalıyor bende böyle oluyor her görüşmede. Diger dediklerinizle bende karşılaştım .
  18. alikemal42

Bildirim çubugunda 2. sekme açma yok galiba önceki mesajımdada degindim sag üstteki kişiler simgesi gibi simgeye basınca 2. sekmeye geçiyor çekmeyi bulamadım ben.
  19. alikemal42

ayarlara girince ayarlar durdu hatası verdi birdaha vermedi. ayarlara girince bildirim çubugu rengi bazen beyaz kalıyor simgelerde beyaz olunca kötü oluyor . Bildirim çubugunda kasma  yok sag üsteki mavi kişiler resmine tıklayınca panel degişiyormuş. Ayrıca çift tıklamayla uyutma ve simge...