Arama sonuçlarınız

1. alikemal42

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Bildirim paneli ve son uygulamalarda sorun kasma varmı yoksa akıcı mi ?
  2. alikemal42

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] uzun süredir rom arayışındayım . 32 gb hafızayı doldururum ve doldurdugumda kasmayan sarj 1 günü idare ettirecek olan rom arıyorum ? Gmd1 16 gb için
  3. alikemal42

[PORT] BloodyFap V1 By TheHeroeS For GM Discovery

RE: [PORT] BloodyFap V1 By TheHeroeS Romu denedim bildirim çubuğu renk sorunu var beyaz kalıyor indirince siyah olup düzeliyor ayarlardan varmı ana ekran harici hep siyah kalması için ?
  4. alikemal42

[PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan Birde bildirim panelindeki müzik çalar widgeti bozuk bende. Daha yeni fark ettim
  5. alikemal42

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan Veri temizleme seçeneği aktif değil
  6. alikemal42

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan Rom çok hızlı herşeyin google olanı makbuldur . google now launcheri güncelledim uygulama listesi a-z olmadı aşağıya doğru rastgele oldu yokmu çaresi ? Benim için tek sorun bu . launcheri de değiştirmek istemiyorum .
  7. alikemal42

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

çok stabil hele bildirim çubugu siyah şeffaf perde
  8. alikemal42

[5.12.17] MIUI V7 By TheHeroeS GM Discovery

RE: [5.12.17] MIUI V7 By TheHeroeS GM Discovery [SON SÜRÜM] klavye çalışmıyor bende  . bilgisayara baglayınca gözükmüyor birde.
  9. alikemal42

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

Öncelikle ROM çok iyi ama facebook instagram whatsapi actigimda İngilizce birşeyler çıkıyor kabul edincede redbul apus falan yüklüyor kendisi , bunu nasıl düzeltiriz ? Simdiden teşekkürler.
  10. alikemal42

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Konuyla alakasız ama Miui v7 rom kurmak istiyorum . Şuanda xperia 5.1 var. miui kullananlar bana yardım edermisiniz konu çok karışık hangisini kuracam fix paketleri hata sorun vs varmı ? yardım bekliyorum özel mesaj ile.
  11. alikemal42

[OPPO][PORT][4.2.1] ColorOS 1.4 GM Discovery

Şarj benim bataryadanmış . Yeni batarya taktım düzeldi şarj gayet iyi. Ayrıca romda walkman da varmış buna çok sevindim clearaudio , ses geliştirmeleri çalışıyor :) Tek kafama takılan sorun benim telefon 16 GB. 16 gb de hafıza kartı var. Sorun olurmu acaba ?
  12. alikemal42

[ROM-EDIT] GMD Xperia Style

yüzde 70 e kadar çok iyi. Sonrasında su gibi bitiyor ama yüzde 1 yada 14 de yarım saat ekran açık kullandım bide böyle durum var sizin xperia c v4 romunuzda oldu bu durum.
  13. alikemal42

[ROM-EDIT] GMD Xperia Style

Her romda aynı sıkıntı oldu bende bu romdada oldu . Şarj sıkıntısı var belli süreden sonra dakikada yüzde 3 er er düşüyor su gibi yokmu çaresi. Stock rom çilesine dönmek istemiyorum. :what: [hr]
  14. alikemal42

[OPPO][PORT][4.2.1] ColorOS 1.4 GM Discovery

Rom çok iyi aradıgım romu buldum. Ama romda şarj yuzde 70 e gelince dakikada yuzde 3 er er düşüyor buda çok kötü önerisi çözümü olan varmı bu arada batarya saglam . konunun başında inid d link fix falan var onlar ne ?
  15. alikemal42

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] CWM işini hallettim o günden beri bir sürü rom denedim tecrube edindim. Tam aradıgım gibi rom bulamadım şarj ve performans sorunsuz şuanda böyle rom varmı JB için ?
  16. alikemal42

[PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™

Kardeşim ben sorunu buldum . romun launcheri blinkfeed arka planda çıkıyor onu kapatınca oluyor.  :D
  17. alikemal42

[PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™

Romu kullanıyorum şarj ve hız gayet iyi. Ama ana ekrana basılı tutup son çalışan uygulamaları kapatınca bişeyler oluyor arama ekranı çıkıyor falan sonra düzeliyor bazende aynı işlemi yapınça ekrana dönmüyor widget bölümü açılıyor . Tek sorunu bu . Bunun dışında sıkıntısını görmedim bu...
  18. alikemal42

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] araştırayım saol hocam.
  19. alikemal42

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Bana yardım edecek olan varmı GMD rom kuramıyorum ? Telefon kasıyor yavaşlıyor ana ekrana dönüşlerde donuyor şarj çok kötu root attım cwm recovery kuramadım bir sürü denememe ragmen . Lütfen yardımlarınızı bekliyorum . :what:
  20. alikemal42

HD Wallpaper 13 Adet

İron Man vazgeçilmezim olacak :D :D