Arama sonuçlarınız

1. umeyir1090

Etab 5 Ana Ekran Tuş Işıkları Nasıl Kapatılır?

Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi geri çıkma, ana ekran ve çoklu pencere tuşlarının sebep olduğu ışık beni geceleri tableti kullanırken çok rahatsız ediyor bu ışığı kapatmanın bir yolu varsa lütfen yorumlarda belirtin. Birde tabletim rootludur yani root gerektiren bir yöntem varsa...
  2. umeyir1090

[6.0.1] Omni Rom for E-TAB 5

Cvp: RE: [6.0.1] Omni Rom for E-TAB 5 Aynı sorun bendede var dediğin dosyaya girdim ancak bütün herşey ingilizce yazıyor ben anlamadım istersen sana dosyayı gönderiyim
  3. umeyir1090

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

bu işlemi yaptıktan sonra hassasiyette problem yoktu ancak aynı gün içinde biraz tableti kullandığımda tabletin ekranı elimi algılamamaya başladı hemde kalibrasyon yaparken hiç hata vermemesine rağmen daha sonra ayarlardan kalibrasyon yaptım eskisinden daha iyi oldu ama yinede nadirde olsa...
  4. umeyir1090

Cvp: RE: [TOOL] ETAB-5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.0 teşekkür ederim dediğini yaptım sorun düzeldi artık tablet açılıyor vede dokunmatik problemi ortadan kalkdı @"Asderdd" e çok teşekür ederim
  5. umeyir1090

RE: [TOOL] ETAB-5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1 kalibrasyon aracı menüsünden çıkmıyor tablet açıldığında konudaki ilk resimdeki gibi görülüyor hiç bişey olmuyor restore yaptım yinede düzelmedi
  6. umeyir1090

Cvp: RE: [TOOL] ETAB-5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.0 Şimdi tableti backuplıyımmı backuplamayımmı?
  7. umeyir1090

RE: [TOOL] ETAB-5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.0 Bunu yapınca tabletin içindeki şeyler siliniyormu?
  8. umeyir1090

auto register device tablet > recvfrom failed

Cvp: auto register device tablet > recvfrom failed Bende 017 hatası veriyor çözümü için bir yol varsa lütfen söyleyin.
  9. umeyir1090

Tabletin ekranının köşeleri sarardı ne yapabilirim

Cvp: Tabletin ekranının köşeleri sarardı ne yapabilirim Ekran sarardıktan sonra çözümü olmayabilir (garantiye yollamak dışında) ama sararmaması için yapabileceğiniz bişey var. Neymi? Elbetteki ekrana jelatin takmak etab 5 cihazlarında jelatinsiz ekranlar her zaman sararır o yüzden jelatin şart.
  10. umeyir1090

f@tih için vpn programı (Bilgisayar İçin)

Cvp: f@tih için vpn programı (Bilgisayar İçin) Yokmu derdime bir çare bulan :) Lütfen biri şu işin çözüm yolunu göstersin !!!
  11. umeyir1090

E-TAB 5 Orjinal MAC

Cvp: RE: E-TAB 5 Orjinal MAC @"Asderdd" e 01/05/2016'da özel mesaj yolladım ancak hala cevap vermedi nedenini biliyormusunuz?
  12. umeyir1090

Cvp: f@tih için vpn programı (Bilgisayar İçin) Tavsiyen için teşekkür ederim ancak ben bilgisayardan android cihazı kullanmak istemiyorum android cihazı kullanmak istersem etab 5 işimi görüyor :) benim amacıım bilgisayardaki oyunlara, programlara meb engeli olmadan giriş yapabileceğim birşey...
  13. umeyir1090

Cvp: f@tih için vpn programı (Bilgisayar İçin) Psiphon82HandlerUI nın telefon veya tabletlere yaptığımız ayarı bilgisayara yapma şansımız yokmu? buna benzer bir program varsa veya meb engelini kaldırabilecek herhangi bir program varsa lütfen yorumlarda belirtin...
  14. umeyir1090

Cvp: RE: f@tih için vpn programı (Bilgisayar İçin) Psiphon sadece tabletimde işe yaradı bilgisayarda işe yaramadı ben bunun gibi birçok program denedim ancak sonuç yine hüsran  :shy:
  15. umeyir1090

Cvp: RE: f@tih için vpn programı (Bilgisayar İçin) Çok aradım ancak bulamadım
  16. umeyir1090

Arkadaşlar bilgisayar için f@tih ağındaki meb engelini kaldırabilecek bir program varmı? Varsa lütfen yorumlara yazın. Birçok program denedim ancak çalışmadı. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler...
  17. umeyir1090

Ekran Sararması

Cvp: Ekran Sararması Bu sorun oluştuğunda tek çözüm garantiye göndermektir ama sorunun oluşmamasını istiyorsan ekrana jelatin takmalısın çünkü genellikle jelatinsiz ekranlarda bu sorun olur.
  18. umeyir1090

Akilli tahta internet

ultrasurf kullan gerçekten işe yarıyor
  19. umeyir1090

Google hatası

Cvp: Google hatası bu sorun bir tek bu tablettemi oluyor? yani başka cihazla evindeki internete bağlandığında yine aynı hatayımı veriyor?