Arama sonuçlarınız

1. T

[ROM-KK-PORT] Doogee Leo DG280 Stock Kitkat

RE: [ROM-KK-PORT] DOOGEE LEO DG280 Stock Peki hocam ses ayarlarinin kitkattan alinma yolu yokmu :)) [hr] Ve enginner modeden ayarlayinca (sonra paketi yukleyince) tel acilmiyor. @"Orochi™"
  2. T

RE: [ROM-KK-PORT] DOOGEE LEO DG280 Stock Teşekküler :DD Lolipop at teli satmaktan vazgecersin demissiniz ses sorunu hala devam ediyor. Kitkat Çok daha tok ve fazla ses çıkarıyor. Sizin önerdiğiniz paketi yükleyince ses çok fazla ve kötü çıkıyor. Çözümü varmıdır :D Kitkatdaki gibi olsa
  3. T

RE: [ROM-KK-PORT] DOOGEE LEO DG280 Stock Hocam xposed nasıl yüklenecek @"Orochi™"
  4. T

v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL]

@"Orochi™" ve yine ben :)) hocam siz hangi romu kullanıyorsunuz rica etsem söyler misiniz ?
  5. T

LGUP Stock ROM Flaşlama Metodu

Teşekkürler. Kolay Gelsin.
  6. T

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

@"tecnikadamoguz01" yukliyemezsiniz
  7. T

[Port]PussyFap Rom By Tarik294

Konu Kitkat Custom romlar katagorisinde ::D Yani Kitkat  :rool: :rool: :rool: :rool:
  8. T

sizin verdiğiniz yükseltme paketinden sonra yükselmiyor.  hotspot Konusunda İse Bu Romdaki hotspot da engelleme var veri kullanımı falan var ::D fakat sadece amigo osda yok ::D
  9. T

Düzeldi ses güzel :) amigo osdayim tek sıkıntım var Wi-Fi hotspotta engelleme yöntemi varmı hocam (amigo OS da ) bundaki gibi [hr] [hr] MTK engineer modede sesler ayarlanmiyor kulaklık sesi çok az bu sefer @"Orochi™"
  10. T

MERE v1.5.1 KK GMD2 Mini Port By OROCHI

@"banbijumpinq26" neden linkden iniyor
  11. T

Hocam rom 10 numara 5 yildiz sadece ses sorunu var kitkata gore hem sesi az (ses yukseltmeyi 160 yapsamda az) hemde ses tok gelmiyor onun bir cozumu yokmudur. @"Orochi™"
  12. T

[OTA] v6132 Discovery 2 Mni

Installation: 1. Installation Before me through the CWM Never Get Backup Add ROM zip file that you downloaded to your SD card extension Respectively from the CWM Install Zip From sdcard select .zip Go the flash
  13. T

Okuyun ::D http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-gmd2-mini-boot-recovery-yukleme.html
  14. T

@"cem19671"  recovery Değiştirdiniz mi ? @"fbli_41"  Kedi Anlamını Kullanıyoruz ?
  15. T

[CM12.1/5.1.1 FINAL PORT] GMD II Mini By OROCHI

@"Orochi™" mere romdada aynisi olmustu :) siz odakliyor diyorsunuz. Odaklamiyordu :) sonra ben portladim odaklamaya basladi :)
  16. T

Merhaba :) romu denedim arka planda uygulama calismiyor (bazilari) Sonra kamera odaklamiyor. Bazen kamera baglanilamiyor hatasi veriyor. Bazende yemyesil oluyor kamera
  17. T

Çok Teşekkürler Hocam Hemen Deniyorum.
  18. T

@"Orochi™"  Goo.gl ile kısaltmıştım. hiç bir para kazanmıyorum ki ? Neden Böyle Bir Kural Var  İndirme Linki yenilendi.