Arama sonuçlarınız

1. T

[Port]PussyFap Rom By Tarik294

@"bozdemir"  Bende öyle bir hata yoktu. Fakat Tekrar Deniyeceğim Biraz bekleyin.
  2. T

MERE v1.5.1 KK GMD2 Mini Port By OROCHI

@"Orochi™"  Hocam Kendim Portladım. Kamera Odak Sorunu Ve Sdkart Bağlanmama sorunu yok oldu :D
  3. T

@"bozdemir"  Ne Hatası Veriyor. Benim Cihazımda Hata Yoktuda.
  4. T

@"Ysfctn75"  Fark etmez. Hertürlü Kitkat romundan geçiş yapabilirisiniz. @"jsnow492"  E tab 5 e konu açarsanız yardımcı olabilirler. Bilgim yok
  5. T

@"banbijumpinq26"  Kitkat Romunda Olun Yeter.. Her Cwmden Atılablir. [hr] @"banbijumpinq26"  V2 yi upload ediyorum Bekleyin :D [hr] [hr] [hr] Yeni Link Eklendi. Resetleme Sornu Halledildi.
  6. T

CM12 Launcher + Music LP 5.x.x

Teşekkürler
  7. T

Romda zaten ss mevcut :) kendi cihazimdan cektim [hr] @"Ysfctn75" bu rom kitkat oldugundan gionee kitkat yuklemelisiniz. Lolipopta olmaz
  8. T

Tekrar denedim bende yukleniyor
  9. T

[ROM-LP-PORT] HDC 1:1 Galaxy S6

@"Orochi™" xposedi doogee romundaki gibimi yukleyecegiz
  10. T

Cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin
  11. T

Aosp Port Kamera Fokuslamıyor

Ne Yaptıysam Yapayım. Aosp yada Mere Romunda Kamera Fokuslamıyor. Yokmu Çözümü ? (bilen varsa lütfen paylaşssın)
  12. T

IOSP Rom for II Mini by PoleStar

RE: [Port]İOSP Rom by PoleStar Teşekkürler Sizede :goodbye:
  13. T

Gmd 2 mini Otg

Şuanki Duruma Bakarsak İmkansız :D
  14. T

[OTA] v6132 Discovery 2 Mni

@"serseraz"  Hayır. Bu Zaten ORİJİNAL ROMUN GÜNCELLEMESİ :D
  15. T

MIUI7 v6.4.21 FULL FINAL GMD II Mini By OROCHI

RE: MIUI7 v5.12.3 OTA GMD II MINI By OROCHI @"burakbedir00"  İsterseniz 30 dk önce Paylaştığım pussyFap romunu yükleyebilirisiniz. Hatasızdır. http://forum.turkdevs.com/konu-port-pussyfap-rom-by-tarik294.html
  16. T

[OTA] v6132 Discovery 2 Mni

@"serseraz"  Bu Linkdeki Rom stock romun sistem güncellemesinin zipidiri. Sistem Güncellemesi uygulamasına girerek yaptığınız güncelleme budur.
  17. T

RE: MIUI7 v5.12.3 OTA GMD II MINI By OROCHI @"burakbedir00" Telefon Hafızasına Kopyalayın. Cihazı Yeniden Başlatın. @"serseraz"  Garantinizin geri Gelmesi için stock rom a dönmeniz yeterlidir. (rom atarsanız gitmiyor yani) :DDDD
  18. T

RE: MIUI7 v5.12.3 OTA GMD II MINI By OROCHI Rehberinizdeki Kişiler Telefon Hafızasında demi
  19. T

IOSP Rom for II Mini by PoleStar

RE: [Port]İOSP Rom by PoleStar @"SuperDroid"  Portluyorum Zaten.
  20. T

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle; PussyFap For GMD2 MINI - Walton Primo GH3 - Gionee v4s Konudaki içerik ismim - Site ismi ve Kaynak link eklenerek farklı Platformlarda paylaşılabilir ve geliştirilebilir  (My name content on the topic - can be shared across different platforms and can be...