Arama sonuçlarınız

1. T

[PORT] UnknownOS Rom v0.1.1 For GM Discovery

RE: UnknownOS Rom v1 For GM Discovery Eline Sağlık
  2. T

IOSP Rom for II Mini by PoleStar

RE: [Port]İOSP Rom by PoleStar @"Orochi™" lolipop romlariniz şahane fakat şöyle discovery 1 deki gibi efsane KitKat romlariniz yapsanizda aglasak :(
  3. T

[RECOVERY][TWRP][2.8.7.x] Lollipop DarkPlay By OROCHI

RE: [RECOVERY] TWRP 2.8.7.x DARKPLAY By OROCHI Doğru :angel: zaten bende port LP deyim şarj çok iyi :)
  4. T

[RECOVERY][TWRP][2.8.7.x] Lollipop DarkPlay By OROCHI

RE: [RECOVERY] TWRP 2.8.7.x DARKPLAY By OROCHI Teşekkür ederim. Her sabah yeni ROM diye beklerken twrp geldi :))
  5. T

[ROM-LP-PORT] HDC 1:1 Galaxy S6

@"dandanakant" Kingorootu denedin mi ?
  6. T

@"dandanakant" Rom Zaten Rootlu ?
  7. T

v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL]

@"cenkkarakol72" Haberiniz var mı Bilmiyorum Ama Telefonun Orijinal Yazılımı Bu :P
  8. T

[Yardim]Wifi çekim gücü arttirma

@"mustioo" hocam performans degil cekim gucu @"Orochi™" iste yapamadim :)
  9. T

[Yardim]Wifi çekim gücü arttirma

Merhaba arkadaslar. Mesut hocanin lolipop romlarinda wifi cok iyi cekiyor. Fakat kitkat romlarda bu durum vasat. Forumda ve googlede biraz arastirdim fakat sonuc bulamadim. Bulsamda yapamadim. Bunun kitkattada arttirma yontemi varmidir ? @"Orochi™"  @"Incredible™"  @"PoleStar" @"MadloveR"...
  10. T

RE: [Port]İOSP Rom by PoleStar Şuan bu romda değilim. bu zaten benim kendi portladığım. sadece arkadaş paylaştı :D
  11. T

Modeme istenmeyen kişilerin bağlanmasını Önleme

Sifreyi degistirin hergun
  12. T

@"MadloveR" çogu modemde izin ver secenegide bulunuyor. Evdekilerin mac adresini kaydeder diger kimse baglanamaz ;)
  13. T

Mac korumasi ile engelleyebilirsiniz
  14. T

RE: [Port]İOSP Rom by PoleStar Ayarlarda en allta ios gorunumu var ordan @"BlacqqRuliqq"
  15. T

Çok tesekkur ederim . iyi çalışmalar. Kolay glsiiiiiin ;))) lolipop aosp romunuzu heyecan ile bekliyorum
  16. T

v5916 STOCK ROM [SP FLASHTOOL]

Doğru söylüyor sunuz fakat brick oluyor ;)
  17. T

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

Başka cihazlarda çalışır mi ? (Discovery 2 mini)
  18. T

Disvovery 2 Mini Lollipop Gelecekmi ?

Herhangi bir bilgi verilmedigin den bilmiyoruz. Fakat gionee nin lolipop romu var yukleyebilirisniz
  19. T

shadow fight 2

Flood atmaktansa düzenlerseniz iyi olur. Her konunuzda bunu yapıyorsunuz. Android sistem senkronize si acikmi ?